Камбала смажена на сковороді – 8 смачних рецептів з покроковими фото

Ніжна камбала тушкована в сметані на сковороді

Ніжну і м’яку камбалу на сковороді можна приготувати в сметані. Тушкована риба вийде неймовірно смачною і соковитою. Подавайте її до домашнього столу з гарнірами по своєму смаку.

Час приготування: 45 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Камбала – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сметана – 300 гр.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Спочатку очищаємо і промиваємо камбалу. Видаляємо голову, плавники і хвіст.

2. Далі підготовлену тушку ріжемо на порційні шматки.

3. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом і кладемо в неї дрібно порізану цибулю. Смажимо до м’якого стану.

4. В цей час розмішуємо сметану з борошном і подрібненою зеленню.

5. Доповнюємо цибулю шматочками риби і заливаємо сметанним соусом. Солимо блюдо і перчимо. Тушкуємо близько 25 хвилин на слабкому вогні.

6. Готову страву розкладаємо по тарілках і подаємо до столу. Пригощайтеся!