Ніжна камбала тушкована в сметані на сковороді
Ніжну і м’яку камбалу на сковороді можна приготувати в сметані. Тушкована риба вийде неймовірно смачною і соковитою. Подавайте її до домашнього столу з гарнірами по своєму смаку.
Час приготування: 45 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Камбала – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сметана – 300 гр.
- Борошно – 2 ст. л.
- Зелень – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Спочатку очищаємо і промиваємо камбалу. Видаляємо голову, плавники і хвіст.
2. Далі підготовлену тушку ріжемо на порційні шматки.
3. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом і кладемо в неї дрібно порізану цибулю. Смажимо до м’якого стану.
4. В цей час розмішуємо сметану з борошном і подрібненою зеленню.
5. Доповнюємо цибулю шматочками риби і заливаємо сметанним соусом. Солимо блюдо і перчимо. Тушкуємо близько 25 хвилин на слабкому вогні.
6. Готову страву розкладаємо по тарілках і подаємо до столу. Пригощайтеся!