Соковита камбала смажена на сковороді гриль
Порадуйте своїх близьких смачним обідом з яскравою подачею. Приготуйте страва з камбали на сковороді гриль. Риба вийде соковитою, ніжною і ароматною. Оцініть просту і цікаву ідею.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 3
Інгредієнти:
- Камбала – 3 шт.
- Сіль – за смаком.
- Часник – 3 зубчики.
- Перець чорний горошок – 6 шт.
- Розмарин – за смаком.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Масло оливкове – 4 ст. л.
Процес приготування:
1. Промиваємо камбалу і відрізаємо з неї голови. Також прибираємо нутрощі.
2. В невелику тарілку вливаємо оливкову олію, додаємо часник, горошини перцю і розмарин. Розминаємо продукти.
3. Обмазуємо рибу ароматною сумішшю спецій і посипаємо її сіллю за смаком. Перекладаємо заготовку на сковороду гриль. Підрум’янюємо з обох сторін.
4. Також на сковороді готуємо і шматочки болгарського перцю.
5. Ароматну камбалу викладаємо на тарілку з перцем і подаємо до столу. Пробуйте і пригощайте близьких!