Камбала смажена на сковороді – 8 смачних рецептів з покроковими фото

Соковита камбала смажена на сковороді гриль

Порадуйте своїх близьких смачним обідом з яскравою подачею. Приготуйте страва з камбали на сковороді гриль. Риба вийде соковитою, ніжною і ароматною. Оцініть просту і цікаву ідею.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 3

Інгредієнти:

  • Камбала – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Перець чорний горошок – 6 шт.
  • Розмарин – за смаком.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Масло оливкове – 4 ст. л.

Процес приготування:

1. Промиваємо камбалу і відрізаємо з неї голови. Також прибираємо нутрощі.

2. В невелику тарілку вливаємо оливкову олію, додаємо часник, горошини перцю і розмарин. Розминаємо продукти.

3. Обмазуємо рибу ароматною сумішшю спецій і посипаємо її сіллю за смаком. Перекладаємо заготовку на сковороду гриль. Підрум’янюємо з обох сторін.

4. Також на сковороді готуємо і шматочки болгарського перцю.

5. Ароматну камбалу викладаємо на тарілку з перцем і подаємо до столу. Пробуйте і пригощайте близьких!