Тушкована картопля з фаршем у каструлі
Тушкована картопля з фаршем у каструлі – це смачна і ситна страва для вашого сімейного обіду. Таке соковите частування нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями. Порадуйте себе та близьких.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Картопля – 4 шт.
- Фарш м’ясний – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець солодкий – 1 шт.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – на смак.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Бульйон – 1 ст.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Картоплю очищаємо від шкірки і промиваємо, потім смажимо великими шматочками.
Крок 3. Також нарізаємо великими шматочками моркву, цибулю – четвертинками або півкільцями.
Крок 4. Викладаємо овочі в каструлю з товстим дном. Сюди відправляємо нарізаний солодкий перець.
Крок 5. Приєднуємо м’ясний фарш, сіль, перець та лавровий лист.
Крок 6. Заливаємо бульйоном і доводимо вміст каструлі до кипіння. Потім томимо під кришкою слабкому вогні близько 20-25 хвилин.
Крок 7. Тушена картопля з фаршем у каструлі готова. Розкладайте по тарілках та подавайте до столу.