Картопля з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Тушкована картопля з фаршем у каструлі

Тушкована картопля з фаршем у каструлі – це смачна і ситна страва для вашого сімейного обіду. Таке соковите частування нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями. Порадуйте себе та близьких.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Картопля – 4 шт.
  • Фарш м’ясний – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець солодкий – 1 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – на смак.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Бульйон – 1 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Картоплю очищаємо від шкірки і промиваємо, потім смажимо великими шматочками.

Крок 3. Також нарізаємо великими шматочками моркву, цибулю – четвертинками або півкільцями.

Крок 4. Викладаємо овочі в каструлю з товстим дном. Сюди відправляємо нарізаний солодкий перець.

Крок 5. Приєднуємо м’ясний фарш, сіль, перець та лавровий лист.

Крок 6. Заливаємо бульйоном і доводимо вміст каструлі до кипіння. Потім томимо під кришкою слабкому вогні близько 20-25 хвилин.

Крок 7. Тушена картопля з фаршем у каструлі готова. Розкладайте по тарілках та подавайте до столу.