Як швидко і смачно запекти картоплю в рукаві?
Картопля, запечена в рукаві в духовці, чудово просочується спеціями і виходить неймовірно ніжним і смачним. Причому, підійде ця страва однаково добре для повсякденного і святкового столу.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 2.
Інгредієнти:
- Картопля – 4 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,3 ч. л.
- часникове Масло – 1 ст. л.
- Орегано – за смаком.
- Базилік – за смаком.
- Чабер – за смаком.
- Кумін (зіра) – за смаком.
- Розмарин – за смаком.
- сушена Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Картоплю почистіть і наріжте часточками.
Крок 2. Складіть картоплю в миску, посипте його сіллю і меленим перцем, перемішайте. Полийте картопля часниковим маслом.
Крок 3. Окремо змішайте всі сухі спеції, потім посипте ними картоплю. Добре перемішайте картоплю, щоб кожна часточка була рівномірна покрита спеціями та олією.
Крок 4. Викладіть картоплю в рукав для запікання, закріпіть його краю.
Крок 5. Запікайте часточки при 190 градусах 25-30 хвилин. Картопля прекрасно пропікається і набуває рум’яну скоринку. Доповніть запечену картоплю соусом на основі сметани і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!