Пюре з картоплі зі смаженою цибулею
Пюре з картоплі зі смаженою цибулею порадує яскравим смаком, ароматом та цікавою подачею. Апетитне частування нескладно приготувати в домашніх умовах, а кулінарний процес не триватиме багато часу. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.
Час готування – 45 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Картопля – 1 кг.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Молоко – 180мл.
- Олія вершкове – 60 гр.
- Сіль за смаком.
- Зелень – за бажанням.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо від шкірки картопля, промиваємо її під водою, потім воду зливаємо.

Крок 2. У цей час очищаємо цибулю і ріжемо її дрібним кубиком.

Крок 3. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом та викладаємо сюди подрібнену цибулю.

Крок 4. Обсмажуємо цибулю до легкого рум’янцю, постійно помішуючи.

Крок 5. Готову картоплю починаємо розминати і додаємо кип’ячене молоко та смажену цибулю.

Крок 6. Перемішуємо пюре із цибулею. Також можна доповнити його малою кількістю зелені.

Крок 7. Пюре з картоплі зі смаженою цибулею готове. Можна куштувати!













