Пюре з картоплі із грибами
Пюре з картоплі із грибами нікого не залишить байдужим. Приготуйте такий гарнір, якщо хочете урізноманітнити домашнє меню та приємно здивувати рідних. Для здійснення кулінарної ідеї скористайтеся нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Час готування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Картопля – 0,6 кг.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Гриби печериці – 150 гр.
- Олія – 3 ст.л.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти за списком.
Крок 2. Картоплю очищаємо, розділяємо на половинки та відварюємо до повної готовності. Потім воду з овочів зливаємо. Частину відвару можна залишити для більшої м’якості.
Крок 3. Розчинаємо гарячу картоплю в пюре, додаючи частину залишеного відвару.
Крок 4. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її до легкого рум’янцю на олії.
Крок 5. До цибулі викладаємо подрібнені та попередньо промиті гриби.
Крок 6. Обсмажуємо гриби із цибулею близько 8 хвилин, постійно перемішуючи.
Крок 7. Обсмажені гриби викладаємо у пюре. Додаємо сіль та перець за смаком.
Крок 8. Перемішуємо вміст, щоб гриби рівномірно розподілилися пюре.
Крок 9. Пюре із картоплі з грибами готове. Подавайте до столу!