Картопляні чіпси в домашніх умовах – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Чіпси із картоплі в сушарці для овочів

Сушарка для овочів ідеально підходить для приготування натуральних картопляних чіпсів. Варто відзначити, що чіпси, приготовані таким способом, залишаються трохи м’якими поки повністю не охолонуть.

Час готування: 7 годин.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 4-6.

Склад:

  • Картопля – 500 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Картопля очистіть, перекладіть в каструлю, залийте водою. Відваріть картоплю до готовності і перетріть його у рідке пюре без використання масла.

2. Додайте в пюре сіль і спеції, перемішайте.

3. Застеліть піддони сушарки харчовою плівкою. Розкладіть пюре у формі невеликих гуртків.

4. Встановіть піддони в сушарку, закрийте її, встановіть температуру 70 градусів і поставте таймер на 6 годин.

5. Чіпсам дайте повністю охолонути, потім подавайте до пива або просто в якості хрусткою закуски до столу.

Приємного апетиту!