Чіпси із картоплі в сушарці для овочів
Сушарка для овочів ідеально підходить для приготування натуральних картопляних чіпсів. Варто відзначити, що чіпси, приготовані таким способом, залишаються трохи м’якими поки повністю не охолонуть.
Час готування: 7 годин.
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 4-6.
Склад:
- Картопля – 500 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Картопля очистіть, перекладіть в каструлю, залийте водою. Відваріть картоплю до готовності і перетріть його у рідке пюре без використання масла.
2. Додайте в пюре сіль і спеції, перемішайте.
3. Застеліть піддони сушарки харчовою плівкою. Розкладіть пюре у формі невеликих гуртків.
4. Встановіть піддони в сушарку, закрийте її, встановіть температуру 70 градусів і поставте таймер на 6 годин.
5. Чіпсам дайте повністю охолонути, потім подавайте до пива або просто в якості хрусткою закуски до столу.
Приємного апетиту!