Простий і швидкий рецепт картопляного супу з тушонкою
Важко придумати більш швидкий рецепт приготування супу. Картопля вариться лічені хвилини, а тушонка і зовсім вже готовий продукт. Але при цьому перша страва виходить смачним і ситним.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Тушонка яловича – 1 банку.
 - Картопля – 4 шт.
 - Морквина – 1 шт.
 - Цибуля – 2 шт.
 - Помідори – 1 шт.
 - Часник – 2 зуб.
 - Кріп – 4 гілки.
 - Петрушка – 4 гілки.
 - Лист лавровий – 1 шт.
 - Масло рослинне – 3 ст. л.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Сіль – за смаком.
 
Процес приготування:
1. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння. Картоплю наріжте кубиками і викладіть його в киплячу воду.
2. Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі.
3. Помідор наріжте кубиками, часник подрібніть ножем або пропустіть через прес. Додайте помідори і часник на сковороду.
4. Коли картопля буде майже готовий, викладіть в каструлю овочеву засмажку. Продовжуйте варити суп до готовності картоплі.
5. Тушонку розімніть виделкою і викладіть її в каструлю, перемішайте і доведіть до кипіння.
6. В кінці додайте сіль, мелений перець і рубану зелень. Суп готовий, подавайте зі свіжим хлібом.
Приємного апетиту!












