Картопляний суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і швидкий рецепт картопляного супу з тушонкою

Важко придумати більш швидкий рецепт приготування супу. Картопля вариться лічені хвилини, а тушонка і зовсім вже готовий продукт. Але при цьому перша страва виходить смачним і ситним.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Тушонка яловича – 1 банку.
  • Картопля – 4 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Кріп – 4 гілки.
  • Петрушка – 4 гілки.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння. Картоплю наріжте кубиками і викладіть його в киплячу воду.

2. Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі.

3. Помідор наріжте кубиками, часник подрібніть ножем або пропустіть через прес. Додайте помідори і часник на сковороду.

4. Коли картопля буде майже готовий, викладіть в каструлю овочеву засмажку. Продовжуйте варити суп до готовності картоплі.

5. Тушонку розімніть виделкою і викладіть її в каструлю, перемішайте і доведіть до кипіння.

6. В кінці додайте сіль, мелений перець і рубану зелень. Суп готовий, подавайте зі свіжим хлібом.

Приємного апетиту!