Картоплю «Айдахо» з паприкою в духовці
Картоплю «Айдахо» з паприкою в духовці – це вишукана страва, з приготуванням якого впорається абсолютно кожен, також продукти потрібні лише ті, що найчастіше є під рукою. Такі апетитні шматочки стануть для вас ідеальним гарніром або ситної закускою до пінному.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4-5.
Склад:
- Картопля – 700 гр.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Часник гранульований – 1 ч. л.
- Паприка солодка мелена – 2 ч. л.
- Перець чилі мелений – ¼ ч. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищену і промиту картоплю ріжемо на дольки і складаємо в каструльку відповідного розміру.
Крок 2. Овоч заливаємо водою, солимо і варимо протягом 5-6 хвилин після закипання.
Крок 3. Окріп виливаємо, а скибочки присмачую гірчицею, спеціями і оливковою олією – ретельно перемішуємо до рівномірного розподілу.
Крок 4. Форму для запікання вистилаємо пекарської папером і висипаємо картоплю.
Крок 5. Картоплю запікаємо 45 хвилин (200 градусів).
Крок 6. Рум’яні скибочки подаємо на стіл «з пилу, з жару». Готуйте і отримуйте задоволення!