Каша Дружба – 8 рецептів приготування на молоці та воді з покроковими фото

Як зварити кашу Дружба з рисом, пшоном і гарбузом в каструлі?

Оригінальна каша Дружба виходить з додаванням гарбуза. Блюдо виходить солодким і яскравим смаком, подавайте його на сімейний сніданок. Діти оцінять поживний і корисний десерт.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Рис – 100 гр.
  • Пшоно – 100 гр.
  • Гарбуз – 200 гр.
  • Молоко – 3 склянки
  • Цукор – за смаком.
  • Масло вершкове – за смаком.

Процес приготування:

1. Пшоно попередньо заливаємо окропом. Залишаємо на 15-20 хвилин. Рис промиваємо за бажанням.

2. Очищаємо від насіння та шкірки гарбуз. Сам плід поділяємо на невеликі кубики.

3. Викладаємо продукт в каструлю і заливаємо його молоком. Ставимо на плиту і варимо на середньому вогні близько 20 хвилин.

4. У кипляче молоко з розм’якшеною гарбузом опускаємо крупи і цукор. Робимо менший вогонь і готуємо страву ще 20 хвилин під кришкою.

5. Яскрава і солодка каша Дружба з гарбузом готова. Доповнюйте страву з вершковим маслом розмішуйте і подавайте до столу. Приємного апетиту!