Як зварити кашу Дружба з рисом, пшоном і гарбузом в каструлі?
Оригінальна каша Дружба виходить з додаванням гарбуза. Блюдо виходить солодким і яскравим смаком, подавайте його на сімейний сніданок. Діти оцінять поживний і корисний десерт.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Рис – 100 гр.
- Пшоно – 100 гр.
- Гарбуз – 200 гр.
- Молоко – 3 склянки
- Цукор – за смаком.
- Масло вершкове – за смаком.
Процес приготування:
1. Пшоно попередньо заливаємо окропом. Залишаємо на 15-20 хвилин. Рис промиваємо за бажанням.
2. Очищаємо від насіння та шкірки гарбуз. Сам плід поділяємо на невеликі кубики.
3. Викладаємо продукт в каструлю і заливаємо його молоком. Ставимо на плиту і варимо на середньому вогні близько 20 хвилин.
4. У кипляче молоко з розм’якшеною гарбузом опускаємо крупи і цукор. Робимо менший вогонь і готуємо страву ще 20 хвилин під кришкою.
5. Яскрава і солодка каша Дружба з гарбузом готова. Доповнюйте страву з вершковим маслом розмішуйте і подавайте до столу. Приємного апетиту!