Кави Раф – це смачний і улюблений багатьма домашній напій, який подають в будь-якій кав’ярні. Приготувати раф можна і на своїй кухні. Для цього використовуйте кулінарну збірку з семи рецептів в домашніх умовах з покроковими фотографіями і докладним описом процесу. Порадуйте себе смачним бадьорить напоєм.
Кави Раф в домашніх умовах
Кави Раф в домашніх умовах порадує вас своїм дивовижним ароматом, приємним смаком та підбадьорливими властивостями. Приготувати каву в кав’ярні нескладно в домашніх умовах. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з нашої збірки. Порадуйте себе і своїх близьких.
Інгредієнти на
1 порц.
- Кава натуральна мелена сухий 1 ч. л.
- Вода 50 мл
- Вершки 100 мл (10% жирності)
- Цукор-пісок-1 ч. л.
- Ванільний цукор 1 ч. л.
Процес приготування:
- Кава Раф легко можна приготувати в домашніх умовах. Додаємо в турку кави дрібного помелу.
- Заливаємо його водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо каву до появи невеликий пінки на поверхні.
- Відміряємо потрібну кількість вершків. Нагріваємо їх до теплого стану.
- Додаємо в вершки два види цукру і перемішуємо їх до розчинення.
- Кава проціджують через дрібне сито і вливаємо в вершки. Перемішуємо вінчиком.
- Далі напій збиваємо до появи рясної піни.
- Кава Раф в домашніх умовах готовий. Переливайте в чашку і пробуйте.
