Банановий раф
Банановий раф – це неймовірно смачний і ароматний кавовий напій, який точно нікого не залишить байдужим. Приготувати його в домашніх умовах зможе кожен. Для цього беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото з нашої збірки.
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Склад:
- Кава мелена – 16 гр.
- Банан – 1 шт.
- Молоко – 150 мл
- Вода – 200 мл
Процес приготування:
Крок 1. Спершу потрібно приготувати міцну каву.
Крок 2. Висипаємо зазначену кількість кави в турку, заливаємо водою і кип’ятити близько однієї хвилини.
Крок 3. Прибираємо турку з кавою з вогню і залишаємо приблизно на 5 хвилин.
Крок 4. Очищаємо банан і ріжемо його на частини.
Крок 5. Занурюємо банан в блендер і заливаємо його молоком. Подрібнюємо до однорідності.
Крок 6. З’єднуємо міцну каву з сумішшю з банана і молока.
Крок 7. Банановий раф готовий. Переливайте у високий стакан і пригощайтеся!