Лавандовий раф в домашніх умовах
Лавандовий раф в домашніх умовах – це дивовижний за смаком кавовий напій, перед яким неможливо встояти. Якщо хочете порадувати себе або гостей яскравим кави в кав’ярні, то обов’язково беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Кава мелена – 4 ч. л.
- Вода – 200 мл
- Вершки 10% – 100 мл
- Цукор – 2 ч. л.
- Лаванда сушена – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Кава заливаємо холодною водою і ставимо на самий слабкий вогонь. Доводимо до кипіння і відразу знімаємо з плити.
Крок 2. В кавомолці перемелюємо цукор з сушеними квітами лаванди.
Крок 3. Додаємо отриману цукрово-лавандова пудру кави і перемішуємо. Цукор повинен повністю розчинитися.
Крок 4. Вливаємо нежирні вершки і злегка підігріваємо напій на невеликому вогні.
Крок 5. Блендером (можна використовувати капучинатор) збиваємо напій. Робимо це так, щоб зверху утворилася пінка.
Крок 6. Готовий напій перелити в високий келих.
Крок 7. Лавандовий раф в домашніх умовах готовий. Швидше пробуйте!