Кави Раф – 7 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Лавандовий раф в домашніх умовах

Лавандовий раф в домашніх умовах – це дивовижний за смаком кавовий напій, перед яким неможливо встояти. Якщо хочете порадувати себе або гостей яскравим кави в кав’ярні, то обов’язково беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Кава мелена – 4 ч. л.
  • Вода – 200 мл
  • Вершки 10% – 100 мл
  • Цукор – 2 ч. л.
  • Лаванда сушена – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Кава заливаємо холодною водою і ставимо на самий слабкий вогонь. Доводимо до кипіння і відразу знімаємо з плити.

Крок 2. В кавомолці перемелюємо цукор з сушеними квітами лаванди.

Крок 3. Додаємо отриману цукрово-лавандова пудру кави і перемішуємо. Цукор повинен повністю розчинитися.

Крок 4. Вливаємо нежирні вершки і злегка підігріваємо напій на невеликому вогні.

Крок 5. Блендером (можна використовувати капучинатор) збиваємо напій. Робимо це так, щоб зверху утворилася пінка.

Крок 6. Готовий напій перелити в високий келих.

Крок 7. Лавандовий раф в домашніх умовах готовий. Швидше пробуйте!