Кесаділья – 10 рецептів у домашніх умовах з покроковими фото

Дуже смачна кесадилья з яловичиною в домашніх умовах

Варіантів приготування кесадилії дуже багато. Але справжні шанувальники м’яса точно оцінять цю ідею. Пропонуємо зробити закуску із соковитою та поживною яловичиною. Спробуйте!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Тортілья – 4 шт.
  • Яловичина – 300 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Олія – ​​для смаження.

Для подачі:

  • Помідор – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Зелень – до смаку.
  • Сік лимона – 1 год.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

1. Спочатку промиваємо овочі та зелень, подрібнюємо їх та кладемо у загальну тарілку. Солимо, перчимо, поливаємо соком лимонним і старанно вимішуємо. Це стане в нагоді для подачі мексиканського частування.

2. Шматок яловичини ріжемо соломкою. Обсмажуємо шматочки в олії до готовності. Солимо за смаком.

3. Окремо пропускаємо твердий сир через тертку.

4. Тортіль опускаємо в сковороду. На неї кладемо сир та яловичину. Закриваємо начинку другим коржом і обсмажуємо заготівлю з обох боків.

5. Готову страву ріжемо трикутниками і подаємо до столу в гарячому вигляді на додаток зі свіжим овочевим салатом.