Дуже смачна кесадилья з яловичиною в домашніх умовах
Варіантів приготування кесадилії дуже багато. Але справжні шанувальники м’яса точно оцінять цю ідею. Пропонуємо зробити закуску із соковитою та поживною яловичиною. Спробуйте!
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Тортілья – 4 шт.
- Яловичина – 300 гр.
- Сир твердий – 150 гр.
- Сіль за смаком.
- Олія – для смаження.
Для подачі:
- Помідор – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Перець болгарський – 0,5 шт.
- Зелень – до смаку.
- Сік лимона – 1 год.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
1. Спочатку промиваємо овочі та зелень, подрібнюємо їх та кладемо у загальну тарілку. Солимо, перчимо, поливаємо соком лимонним і старанно вимішуємо. Це стане в нагоді для подачі мексиканського частування.
2. Шматок яловичини ріжемо соломкою. Обсмажуємо шматочки в олії до готовності. Солимо за смаком.
3. Окремо пропускаємо твердий сир через тертку.
4. Тортіль опускаємо в сковороду. На неї кладемо сир та яловичину. Закриваємо начинку другим коржом і обсмажуємо заготівлю з обох боків.
5. Готову страву ріжемо трикутниками і подаємо до столу в гарячому вигляді на додаток зі свіжим овочевим салатом.