Кета в духовці – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Стейки кети, запечені в духовці

Стейки кети, запечені в духовці, точно допоможуть урізноманітнити ваше домашнє меню. Дуже смачна риба підійде як до сімейного вечері, так і до святкового столу. Для приготування апетитних стейків скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Стейки кети – 4 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Томат – 1 шт.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Трави сушені – 2 ст. л.
  • Лимон – 0,5 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо стейки кети. Попередньо розморожуємо їх, промиваємо під водою і обсушуємо.

Крок 2. Для маринаду змішуємо соєвий соус, рослинна олія, сік лимона і сушені трави.

Крок 3. Обвалюємо рибні шматочки в підготовленому маринаді.

Крок 4. Кожен шматочок кети кладемо на шматочок фольги.

Крок 5. Перекладаємо заготовки на деко.

Крок 6. Ошпарюємо помідор, після очищаємо його і подрібнюємо.

Крок 7. Обмазуємо рибу подрібненим томатом.

Крок 8. Посипаємо заготовки тертим сиром.

Крок 9. Закриваємо фольгою і випікаємо блюдо 20 хвилин при температурі 180 градусів. Відкриваємо фольгу і випікаємо ще 10 хвилин.

Крок 10. Апетитні стейки кети, запечені в духовці, готові. Можна подавати до столу і пригощатися!