Стейки кети, запечені в духовці
Стейки кети, запечені в духовці, точно допоможуть урізноманітнити ваше домашнє меню. Дуже смачна риба підійде як до сімейного вечері, так і до святкового столу. Для приготування апетитних стейків скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Стейки кети – 4 шт.
- Сир твердий – 50 гр.
- Томат – 1 шт.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Трави сушені – 2 ст. л.
- Лимон – 0,5 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо стейки кети. Попередньо розморожуємо їх, промиваємо під водою і обсушуємо.
Крок 2. Для маринаду змішуємо соєвий соус, рослинна олія, сік лимона і сушені трави.
Крок 3. Обвалюємо рибні шматочки в підготовленому маринаді.
Крок 4. Кожен шматочок кети кладемо на шматочок фольги.
Крок 5. Перекладаємо заготовки на деко.
Крок 6. Ошпарюємо помідор, після очищаємо його і подрібнюємо.
Крок 7. Обмазуємо рибу подрібненим томатом.
Крок 8. Посипаємо заготовки тертим сиром.
Крок 9. Закриваємо фольгою і випікаємо блюдо 20 хвилин при температурі 180 градусів. Відкриваємо фольгу і випікаємо ще 10 хвилин.
Крок 10. Апетитні стейки кети, запечені в духовці, готові. Можна подавати до столу і пригощатися!