Класична шоколадна ковбаса з печива і какао – 8 рецептів з покроковими фото

Дуже смачна шоколадна ковбаса з печива, згущеного молока і какао

Оригінальний спосіб приготувати домашню шоколадну ковбасу – додати в звичний рецепт згущене молоко. Десерт вийде ще більш солодким та ніжним смаком.

Час готування: 4 години 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Печиво – 500 гр.
  • Молоко згущене – 350 мл
  • Масло вершкове – 180 гр.
  • Какао – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Печиво розламуємо руками на дрібні шматочки.

Крок 2. Даємо маслу підтанути і кладемо його до печива. Ретельно вимішуємо.

Крок 3. Тепер додаємо столову ложку какао.

Крок 4. Гарненько розмішуємо, щоб всі продукти були рівномірно розподілені.

Крок 5. Вливаємо згущене молоко, завдяки якому додавати цукор не потрібно. Продукт і так вийде досить солодким.

Крок 6. Розмішуємо масу до однорідного складу.

Крок 7. На стіл розстилаємо довгий шматок харчової плівки. На неї викладаємо шоколадне тісто у формі ковбаси.

Крок 8. Загортаємо повністю заготовку в плівку і кладемо в холодильник приблизно на 4 години.

Крок 9. Застигла шоколадна ковбаса зі згущеним молоком готова, можна подавати до столу!