Як приготувати шурпу з свинини в казані на плиті
Справжня навариста шурпа найкраще виходить у казані. Приготуйте традиційне блюдо східної кухні на плиті. Свинина зробить смак ще більш насиченим і апетитним.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Свинина – 0,6 кг
- Картопля – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Помідор – 3 шт.
- Часник – 1 щт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Зелень – 1 пучок.
- Вода – 250 мл
Процес приготування:
1. Нагріваємо казан з олією. Свинину нарізаємо на великі шматочки.
2. Відправляємо м’ясо обсмажуватися в казан. Приступаємо до нарізки овочів. Крупно ріжемо цибулю і часник.
3. Цибулю з часником кладемо до м’яса і продовжуємо обжарку. Сюди ж додаємо кружальця сирої моркви.
4. Великими часточками поділяємо картоплю. Кладемо на блюдо і розмішуємо.
5. Вливаємо воду, посипаємо вміст сіллю і спеціями. Готуємо страву близько години. За 20 хвилин до готовності додаємо помідори, перець і зелень.
6. Шурпа в казані зі свининою готово. Пригощаємо домашніх горчим стравою!