Класична шурпа з свинини – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати шурпу з свинини в казані на плиті

Справжня навариста шурпа найкраще виходить у казані. Приготуйте традиційне блюдо східної кухні на плиті. Свинина зробить смак ще більш насиченим і апетитним.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,6 кг
  • Картопля – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Помідор – 3 шт.
  • Часник – 1 щт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Вода – 250 мл

Процес приготування:

1. Нагріваємо казан з олією. Свинину нарізаємо на великі шматочки.

2. Відправляємо м’ясо обсмажуватися в казан. Приступаємо до нарізки овочів. Крупно ріжемо цибулю і часник.

3. Цибулю з часником кладемо до м’яса і продовжуємо обжарку. Сюди ж додаємо кружальця сирої моркви.

4. Великими часточками поділяємо картоплю. Кладемо на блюдо і розмішуємо.

5. Вливаємо воду, посипаємо вміст сіллю і спеціями. Готуємо страву близько години. За 20 хвилин до готовності додаємо помідори, перець і зелень.

6. Шурпа в казані зі свининою готово. Пригощаємо домашніх горчим стравою!