Класичні голубці зі свіжої капусти в каструлі – 6 рецептів голубців з рисом і фаршем з покроковими фото

Класичні голубці зі свіжої капусти в каструлі – це неймовірно ситне і нескладний у виконанні блюдо для всієї родини. Частування порадує цікавим смаком і апетитним виглядом. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну збірку з шести рецептів голубців з рисом і фаршем з покроковими фотографіями.

Класичні голубці зі свіжої капусти з фаршем і рисом в каструлі

Класичні голубці зі свіжої капусти з фаршем і рисом в каструлі – це смачне і улюблене в багатьох сім’ях блюдо. Його можна подавати до ситного обіду або вечері. Для нескладного приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Капуста білоголова 1 шт.
  • Яловичий фарш 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Рис білий 50 гр.
  • Масло вершкове 50 гр.
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Часник за смаком

Процес приготування:

  1. Класичні голубці зі свіжої капусти з фаршем і рисом в каструлі готуються дуже просто. Качан капусти занурюємо в киплячу воду на 5-7 хвилин.
  2. Через зазначений час дістаємо його і знімаємо верхні 2-3 аркуша, які стали м’якими, щільні частини листя зрізаємо. Знову занурюємо качан капусти в киплячу воду і повторюємо ті ж дії, поки не закінчиться капуста. Щільні частини акуратно зрізаємо.
  3. У глибоку миску викладаємо м’ясний фарш для начинки.
  4. Доповнюємо фарш невеликою кількістю подрібненої ошпаренной капусти. Це зробить начинку більш соковитою.
  5. Подрібнюємо цибулю. Половину кладемо у фарш.
  6. Добре промиваємо рис під водою. При необхідності, перебираємо її.
  7. Викладаємо підготовлений рис в загальну заготовку.
  8. Доповнюємо масу сіллю, спеціями і подрібненим часником. Добре все перемішуємо.
  9. Трохи начинки викладаємо на капустяне листя.
  10. Акуратно загортаємо начинку капустою.
  11. Формуємо так все голубці.
  12. Залишився цибулю з тертою морквою тушкуємо в каструлі з маслом.
  13. Викладаємо в каструлю голубці. Заливаємо водою і тушкуємо близько однієї години.
  14. Класичні голубці зі свіжої капусти з фаршем і рисом в каструлі готові. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!