Пісні щі без м’яса
Пісні щі без м’яса за своїми смаковими характеристиками мало чим поступаються класичному супу, єдине, не чекайте навару і жирності. Овочі прекрасно гармоніюють між собою, і в поєднанні з водою виходить дуже смачний і ароматний бульйон.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 7.
Склад:
- Капуста білокачанна – 200 гр.
 - Морквина – 1 шт.
 - Цибулина – 1 шт.
 - Картопля – 3-4 шт.
 - Паста томатна – 2-3 ст. л.
 - Квасоля консервована – 1 банку.
 - Масло олію – 2-3 ст. л.
 - Часник – 2-3 зуб.
 - Кріп – 1 пучок.
 - Сіль – за смаком.
 
Процес приготування:
Крок 1. У каструльку наливаємо воду і доводимо до кипіння, не втрачаючи часу, чистимо і нарізаємо кубиками картоплю.
Крок 2. Ріжемо тонкою соломкою капусту.
Крок 3. Картопляні скибочки відправляємо в окріп.
Крок 4. Тепер закидаємо капусту, доводимо до кипіння й тушкуємо під кришкою протягом 15-20 хвилин.
Крок 5. В цей час дрібно нарізаємо цибулину і на бурачной тертці трьом моркву.
Крок 6. У сковорідці розігріваємо масло і пару хвилин смажимо цибулю, додаємо морквяну соломку і ще через 3-4 хвилини присмачую невеликою кількістю бульйону і пастою з перетертих томатів.
Крок 7. Тушкуємо заправку близько 10 хвилин і перекладаємо в суп, кип’ятимо і готуємо ще 2-3 хвилини.
Крок 8. Відкриваємо банку квасолі, виливаємо заливку і перекладаємо компонент в суп.
Крок 9. В останню чергу кладемо в каструлю дрібно нарізаний часник і рубану зелень. Вимикаємо нагрівання і даємо трохи постояти під кришкою.
Крок 10. Апетитні щі подаємо до столу «з пилу, з жару» і насолоджуємося. Приємного апетиту!












