Салат «Шуба» з оселедцем та червоною ікрою
Салат «Шуба» з оселедцем та червоною ікрою – це святкова закуска, яка урізноманітнить ваше меню та прикрасить стіл. Завдяки додаванню червоної ікри, салат набуває легкого солонуватих смаків і «ошатного» зовнішнього вигляду, перед яким неможливо встояти!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 8.
Інгредієнти:
- Філе оселедця солоне – 300 гр.
- Яйця відварені – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Буряк відварений – 1 шт.
- Морква відварена – 1 шт.
- Картопля відварена – 2 шт.
- Майонез – 150 грн.
- Ікра червона – 50 грн.
Процес приготування:
Крок 1. Викладаємо все потрібне на робочий стіл.
Крок 2. Роз’ємне кільце ставимо на плоску страву, на дно кладемо натерту на тертці картоплю, змащуємо невеликою кількістю майонезу.
Крок 3. Розкладаємо скибочки риби, покриваємо майонезом.
Крок 4. Посипаємо дрібнорубаною цибулею, присмачуємо майонезом.
Крок 5. Зверху натираємо відварені та очищені яйця, не забуваємо про майонез.
Крок 6. Аналогічним чином викладаємо моркву та буряк.
Крок 7. Робимо акуратну та красиву сіточку з майонезу, довільно розкладаємо червону ікру. Готуйте та отримуйте задоволення!