Класичний салат Олівє з ковбасою – 7 простих рецептів з ковбасою, горошком, огірками

Рецепт салату Олів’є з копченою ковбасою на святковий стіл

Салат Олів’є з копченою ковбасою – смачний, апетитний і дуже ситний. А копчена ковбаса додасть всіма улюбленого салату особливий аромат. Це страва прикрасить будь-який святковий стіл. Гості будуть в повному захваті!

Порції: 4

Час готування: 50 хв.

Інгредієнти:

  • Картопля – 2 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Цибуля -1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Солоний огірок – 1 шт.
  • Горошок – 100 гр.
  • Копчена ковбаса – 250 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль,перець – за смаком
  • Майонез – 150 гр.

Процес приготування:

1. Ставимо каструлю з водою на плиту. Доводимо до кипіння і закидаємо в неї картоплю разом з морквою. Відварюємо до готовності.2. Готові охолоджені овочі чистимо. Потім нарізаємо кубиками.

3. Ковбаску нарізаємо на кружечки, а потім ріжемо на невеликі прямокутники.

4. Яйця варимо круто. Видаляємо шкаралупу. Нарізаємо їх кубиками.

5. Цибулю очищаємо від лушпиння. І ріжемо півкільцями.6. Відкриваємо консервовані горошок, зливаємо з неї воду.

7. Нарізаємо шматочками солоний огірок.

8. У салатниці перемішуємо всі підготовлені продукти. Додаємо майонез в якості заправки. Солимо і перчимо (за бажанням) страву на свій смак.

Приємного апетиту!