Рецепт салату Олів’є з копченою ковбасою на святковий стіл
Салат Олів’є з копченою ковбасою – смачний, апетитний і дуже ситний. А копчена ковбаса додасть всіма улюбленого салату особливий аромат. Це страва прикрасить будь-який святковий стіл. Гості будуть в повному захваті!
Порції: 4
Час готування: 50 хв.
Інгредієнти:
- Картопля – 2 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Цибуля -1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Солоний огірок – 1 шт.
- Горошок – 100 гр.
- Копчена ковбаса – 250 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Сіль,перець – за смаком
- Майонез – 150 гр.
Процес приготування:
1. Ставимо каструлю з водою на плиту. Доводимо до кипіння і закидаємо в неї картоплю разом з морквою. Відварюємо до готовності.2. Готові охолоджені овочі чистимо. Потім нарізаємо кубиками.
3. Ковбаску нарізаємо на кружечки, а потім ріжемо на невеликі прямокутники.
4. Яйця варимо круто. Видаляємо шкаралупу. Нарізаємо їх кубиками.
5. Цибулю очищаємо від лушпиння. І ріжемо півкільцями.6. Відкриваємо консервовані горошок, зливаємо з неї воду.
7. Нарізаємо шматочками солоний огірок.
8. У салатниці перемішуємо всі підготовлені продукти. Додаємо майонез в якості заправки. Солимо і перчимо (за бажанням) страву на свій смак.
Приємного апетиту!