Кляр з майонезом
Кляр з майонезом – давно став улюбленим доповненням до рибних страв для багатьох господинь. Адже саме додавання майонезу дозволяє надати рибі бажану соковитість і ніжний смак. Якщо ви ще не пробували цей рецепт, то обов’язково обваляйте рибку у майонезному клярі, результат буде просто чудовим!
Порції: 10-12
Час готування: 20 хв.
Інгредієнти:
- Майонез — 300 мл
- Яйця — 5 шт.
- Борошно — 10-12 ложок.
- Сіль, перець – за смаком
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку тарілку просіваємо борошно з допомогою ситечка.
Крок 2.Тепер в іншій глибокій ємності змішуємо яйця і майонез.
Крок 3. І починаємо поступово засипати борошно, вводимо її невеликими порціями, щоб не утворювалися грудочки. Добре, ретельно розмішуємо.
Крок 4. В кінці додаємо сіль і спеції за смаком.
Порада: досвідчені господині, щоб отримати по-справжньому рум’яну і хрустку скоринку додають в кляр 1 ч. л. горілки.
Приємного апетиту!