Кляр для риби — 10 простих і смачних рецептів з фото покроково

Кляр з майонезом

Кляр з майонезом – давно став улюбленим доповненням до рибних страв для багатьох господинь. Адже саме додавання майонезу дозволяє надати рибі бажану соковитість і ніжний смак. Якщо ви ще не пробували цей рецепт, то обов’язково обваляйте рибку у майонезному клярі, результат буде просто чудовим!

Порції: 10-12

Час готування: 20 хв.

Інгредієнти:

  • Майонез — 300 мл
  • Яйця — 5 шт.
  • Борошно — 10-12 ложок.
  • Сіль, перець – за смаком

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку тарілку просіваємо борошно з допомогою ситечка.

Крок 2.Тепер в іншій глибокій ємності змішуємо яйця і майонез.

Крок 3. І починаємо поступово засипати борошно, вводимо її невеликими порціями, щоб не утворювалися грудочки. Добре, ретельно розмішуємо.

Крок 4. В кінці додаємо сіль і спеції за смаком.

Порада: досвідчені господині, щоб отримати по-справжньому рум’яну і хрустку скоринку додають в кляр 1 ч. л. горілки.

Приємного апетиту!