Компот з ревеню – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Простий і смачний рецепт компоту з ревеню з імбиром

Освіжаючий напій з яскравим ароматом можна приготувати з ревеню і імбиру. Домашній компот порадує швидким і зрозумілим кулінарним процесом, а також приємним смаком.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8

Склад:

  • Ревінь – 200 гр.
  • Корінь імбиру – 1 шт.
  • Цукор – 5 ст. л.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Чай каркаде – 1 ч. л.
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

1. Стебла ревеню промиваємо та нарізаємо на невеликі шматки. Попередньо з них можна зняти верхній шар шкірки.

2. Корінь імбиру натираємо на дрібній тертці або подрібнюємо будь-яким іншим способом. Повинна вийти дрібна кашка.

3. Половинку лимона промиваємо і знімаємо з нього цедру за допомогою дрібної терки.

4. У велику каструлю вливаємо воду. Сюди ж занурюємо ревінь, імбир, цедру і каркаде. Всипаємо потрібну кількість цукру. Чай необхідний для додання яскравого відтінку.

5. Кип’ятимо вміст, а після відварюємо 15 хвилин на слабкому вогні. Помішуємо, щоб розчинився цукор.

6. Далі готовий напій охолоджуємо і проціджуємо за допомогою сита.

7. Домашній компот із ревеню та імбиру готовий. Розливайте його по склянках!