Корн доги – це фаст-фуд, який можна зустріти на вулицях, як США, так і Кореї. Блюдо користується попитом по всьому світу неспроста, а тому як всі люблять сосиски, особливо доповнені хрусткою золотистою кляром і, наприклад сиром. Такий гарячий перекус містить в собі багато калорій, так як готується у фритюрі, однак, завдяки такому способу приготування, корн доги надовго позбавить вас від голоду і підніме настрій, за рахунок своїх прекрасних смакових характеристик – гарантовано!
Корн доги з кукурудзяного борошна в домашніх умовах
Корн доги з кукурудзяного борошна в домашніх умовах – це американська альтернатива нашим сосисок у тісті. Якщо ви і ваша сім’я любите м’ясні напівфабрикати, то обов’язково спробуйте занурити сосиски в густий кукурудзяний кляр і обсмажити до рум’яності у великій кількості рослинного масла.
Інгредієнти на
10 шт.
- Сосиски 10 шт.
- Мука кукурудзяна-1 склянка
- Борошно пшеничне-1 склянка
- Молоко коров’яче 1 склянка
- Яйце куряче 1 шт.
- Сода харчова за смаком
- Сіль за смаком
- Цукор-пісок за смаком
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Озброюємося кухонними грамовими вагами і зважуємо необхідну кількість сухих інгредієнтів.
- З сосисок видаляємо оболонку і наколюємо на шпажки.
- Для кляру до однорідності вимішуємо наступні компоненти: два види борошна, молоко, яйце, соду, цукровий пісок і сіль.
- Виливаємо масу у високу посуд або широку миску і, тримаючись за паличку, потім м’ясний напівфабрикат.
- Виймаємо і чекаємо кілька секунд, поки стечуть надлишки кляру.
- Занурюємо заготовки велика кількість розпеченого рослинного масла.
- Смажимо до утворення апетитною скоринки і викладаємо на паперові рушники. Після того, як масло вбралося в серветки – подаємо і насолоджуємося. Приємного апетиту!
Корн доги з сиром і сосисками
Корн доги з сиром і сосисками – це ідеальний сніданок або ситний перекус, який надовго позбавить вас від голоду і заряджає гарним настроєм з самого ранку. Кляр прекрасно відтіняє насичений смак м’ясний складової з пластиною плавленого сиру.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4.
Інгредієнти:
- Сосиски – 4 шт.
- Сир плавлений у пластинах – 4 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Молоко – 100 мл
- Борошно – 80 гр.
- Розпушувач тіста – 1 / 3 ч. л.
- Масло олію – 250 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо інгредієнти, згідно списку вище.
Крок 2. Видаляємо упаковку з сиру і сосисок, загорнути кожну сосиску в пластинку сиру, притискаючи.
Крок 3. Протикаємо напівфабрикати паличкою і переміщаємо в холодильну камеру на 20 хвилин, укладемо швом вниз.
Крок 4. Паралельно готуємо кляр: в піалу відправляємо яйце, молоко, сіль і перець – расколачиваем.
Крок 5. Борошно поєднуємо з розпушувачем і просіваємо в яєчно-молочну суміш.
Крок 6. Вимішуємо складові до гладкої і однорідної консистенції.
Крок 7. Перелити тісто в склянку і занурюємо в нього напівфабрикат, дістаємо і чекаємо кілька секунд, поки надлишки стечуть назад у вузьку посуд.
Крок 8. Смажимо корн доги в розпеченому соняшниковій олії з усіх боків до утворення скоринки.
Крок 9. На кілька хвилин кладемо сосиски на паперові рушники і після подаємо до столу.
Крок 10. Приємного апетиту!
Корн доги з тестом у вафельниці
Корн доги з тестом у вафельниці – це швидка і ситна закуска, яку можна подати, як до сімейного сніданку, так і під час дружніх посиденьок. Рекомендуємо вам доповнювати такі сосиски на паличці соусами, ідеально підходить часниковий або кисло-солодкий соус.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 15 шт.
Інгредієнти:
- Сосиски – 15 шт.
- Яйця – 7 шт.
- Маргарин – 100 гр.
- Мука кукурудзяна – 1 ст.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Молоко – 1 склянка
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Сіль – 1/3 ч. ложки
Процес приготування:
Крок 1. Для прискорення процесу і власного зручності, викладаємо на робочий стіл всі необхідні продукти.
Крок 2. Розбиваємо яйця в глибоку чашу і збиваємо за допомогою міксера до утворення пінки на поверхні.
Крок 3. Розтоплюємо Маргарин в мікрохвильовій печі або на водяній бані і переливаємо до яєць.
Крок 4. Вливаємо молоко.
Крок 5. Тепер вводимо два види борошна, сіль і розпушувач.
Крок 6. Перебиваємо складові вінчиками міксера до однорідності.
Крок 7. Видаляємо оболонку з сосисок і кожну розрізаємо навпіл.
Крок 8. Нанизуємо м’ясні напівфабрикати на шпажки.
Крок 9. У кожну клітинку наливаємо по столовій ложці тесту.
Крок 10. Розкладаємо палички з сосисками, як показано на фото.
Крок 11. Підливаємо в кожну секцію ще по дві столові ложки тіста.
Крок 12. Щільно закриваємо кришку і засікаємо 7-8 хвилин.
Крок 13. Золотисті корн доги подаємо до столу в гарячому вигляді і негайно знімаємо пробу. Приємного апетиту!
Корейські корн доги
Корейські корн доги – це популярна закуска, яка закохує в себе ще до першої проби, тому ніхто не зможе втриматися від того, щоб не відкусити хоча б маленький шматочок золотистої скоринки, під якою ховається тепла і смачна ковбаса.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 8.
Інгредієнти:
- Сосиски – 4 шт.
- Масло рослинне – 1 ст.
- Сухарі «панко» – 1 склянка
- сирний Соус – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Для кляру:
- Мука хлібопекарська – 2 склянки
- Молоко – 200 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – ½ ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Очищені сосиски ріжемо навпіл, кожну частину рівне насаджуємо на довгу дерев’яну паличку.
Крок 2. У тарілку з високими бортами розбиваємо яйце і збиваємо.
Крок 3. Додаємо молоко, сіль, цукор, розпушувач і борошно. Ретельно вимішуємо компоненти до густої однорідної маси.
Крок 4. Виливаємо тісто у вузьку склянку і вмочаємо заготовки, запаніровані в борошні.
Крок 5. Після обвалюємо напівфабрикати в сухарях.
Крок 6. Розжарюємо рослинне масло в сковороді до 180 градусів і викладаємо сосиски, при частому перевертанні, смажимо до скоринки.
Крок 7. Витираємо паперовими рушниками.
Крок 8. Кожен корн доги поливаємо сирним соусом і присипаємо зеленню, переходимо до трапези. Приємного апетиту!
Корн доги у фритюрі
Корн доги у фритюрі являють собою теплу закуску, яка не втрачає свої смакові характеристики навіть після повного остигання. Для приготування нам будуть потрібні лише дерев’яні шпажки, смачні сосиски і складові кляру: два види борошна, яйця, молоко і розпушувач тесту.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 10-11 шт.
Інгредієнти:
- Сосиски – 10-11 шт.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно кукурудзяне – 100 гр.
- Молоко – 50-100 мл
- Розпушувач тіста – ½ ч. л.
- Цукор-пісок – ½ ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне для фритюру.
Процес приготування:
Крок 1. Відміряємо потрібну кількість борошна, молока, цукру і солі.
Крок 2. Також готуємо масло і сосиски.
Крок 3. Змішуємо складові кляру: яйце, два види борошна, розпушувач, сіль і цукор.
Крок 4. У суміш потроху вливаємо молоко, домагаючись в міру густий консистенції.
Крок 5. Очищені сосиски невеликого розміру обвалюємо в борошні і нанизуємо на дерев’яні шпажки.
Крок 6. Занурюємо м’ясні напівфабрикати в кляр.
Крок 7. Смажимо в розпеченому рослинному маслі до утворення золотистої скоринки.
Крок 8. Рум’яні корн доги промаківающімі паперовими серветками, щоб позбутися від надлишків жиру.
Крок 9. Готуйте і отримуйте задоволення!
Корн доги на кефірі
Корн доги на кефірі приємно здивують вас своєю рум’яною і хрусткою скоринкою, під якої «ховається» м’яке і ніжне тісто, яке чудово поєднується з сосисками. Приготуйте таку закуску до фуршетного столу або на дитяче свято і можете не сумніватися, що гості будуть в повному захваті!
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 10 шт.
Інгредієнти:
- Кефір – 230 мл
- Сосиски – 10 шт.
- Мука кукурудзяна – 120 гр.
- Борошно пшеничне – 90-100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло вершкове розтоплене – 30 мл
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Видаливши оболонку з сосисок, паніруємо кожну в невеликій кількості борошна.
Крок 2. В тарілці з’єднуємо розпушувач, сіль, цукор і два види борошна.
Крок 3. Доповнюємо суху суміш яйцем, кефіром і розтопленим вершковим маслом.
Крок 4. Тісто виливаємо у стакан і потім сосиски.
Крок 5. Поміщаємо напівфабрикати в киплячу олію і готуємо до рум’яного кольору.
Крок 6. Рум’яне гаряче страву подаємо до столу негайно приступаємо до трапези. Приємного апетиту!
Корн доги без кукурудзяного борошна
Корн доги без кукурудзяного борошна по-своєму смаку мало чим відрізняється від оригінального рецепту, однак, для одержання щільної скоринки золотистого відтінку нам потрібно, як мінімум крохмаль. Урізноманітніть свій звичний раціон соковитими сосисками, і ваша сім’я скаже вам спасибі!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6.
Інгредієнти:
- Сосиски – 12 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 150 гр.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Молоко – 250 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сода – 1 щіпка.
- Цукор-пісок – ½ ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – ½ склянки
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо сосиски і витираємо серветками, видаляючи вологу. Нанизуємо на шпажки.
Крок 2. У ємність з високими бортиками розбиваємо яйце, вливаємо молоко і підсипаємо цукровий пісок із сіллю.
Крок 3. Збовтуємо компоненти за допомогою ручного віночка.
Крок 4. Поступово всипаємо борошно з розпушувачем і содою, замішуємо однорідний кляр.
Крок 5. Перелити масу в вузьку і високу посуд, занурюємо м’ясні заготовки по одній.
Крок 6. Півсклянки олії розжарюємо в глибокій сковороді і обсмажуємо корн доги до красивого золотистого відтінку.
Крок 7. Витираємо серветками і переходимо до сервіровці.
Крок 8. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!