Корюшка з хрусткою скоринкою в духовці
Корюшка з хрусткою скоринкою в духовці – яскрава і смачна кулінарна ідея для вашого сімейного столу. Подавайте частування разом з чорним хлібом, зеленню або овочами. Обіцяємо, що ваші близькі залишаться задоволені. Для простого і швидкого приготування морської риби беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Корюшка – 0,7 кг
- Сіль – 3 гр.
- Суміш перців – 1 гр.
- Борошно – 50 гр.
- Масло рослинне – 40 мл
Процес приготування:
Крок 1. З корюшки акуратно виймаємо нутрощі, після рибу добре промиваємо під водою, обсушуємо і кладемо в глибоку миску. Солимо, посипаємо сумішшю перців і перемішуємо.
Крок 2. Далі кожну рибку обвалюємо в борошні з усіх сторін.
Крок 3. Форму для запікання устеляємо пергаментом. Шар паперу добре обмазуємо рослинним маслом.
Крок 4. Рівним шаром викладаємо сюди підготовлену рибу в борошняній паніровці.
Крок 5. Відправляємо заготовку в розігріту до 200 градусів духовку. Готуємо 20 хвилин, після виймаємо з духовки і обмазуємо рибу олією.
Крок 6. Ставимо страву назад в духовку і готуємо ще 10 хвилин, включивши конвекцію.
Крок 7. Корюшка з хрусткою скоринкою в духовці готова. Подавайте до столу з чорним хлібом, ароматною зеленню або овочами.