Корюшка в духовці – 6 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Корюшка з хрусткою скоринкою в духовці

Корюшка з хрусткою скоринкою в духовці – яскрава і смачна кулінарна ідея для вашого сімейного столу. Подавайте частування разом з чорним хлібом, зеленню або овочами. Обіцяємо, що ваші близькі залишаться задоволені. Для простого і швидкого приготування морської риби беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Корюшка – 0,7 кг
  • Сіль – 3 гр.
  • Суміш перців – 1 гр.
  • Борошно – 50 гр.
  • Масло рослинне – 40 мл

Процес приготування:

Крок 1. З корюшки акуратно виймаємо нутрощі, після рибу добре промиваємо під водою, обсушуємо і кладемо в глибоку миску. Солимо, посипаємо сумішшю перців і перемішуємо.

Крок 2. Далі кожну рибку обвалюємо в борошні з усіх сторін.

Крок 3. Форму для запікання устеляємо пергаментом. Шар паперу добре обмазуємо рослинним маслом.

Крок 4. Рівним шаром викладаємо сюди підготовлену рибу в борошняній паніровці.

Крок 5. Відправляємо заготовку в розігріту до 200 градусів духовку. Готуємо 20 хвилин, після виймаємо з духовки і обмазуємо рибу олією.

Крок 6. Ставимо страву назад в духовку і готуємо ще 10 хвилин, включивши конвекцію.

Крок 7. Корюшка з хрусткою скоринкою в духовці готова. Подавайте до столу з чорним хлібом, ароматною зеленню або овочами.