Корюшка в духовці – 6 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Пиріг з корюшки в духовці

Пиріг з корюшки в духовці виходить неймовірно ситним, яскравим і ароматним смаком. Оригінальне страву можна подавати в якості перекусу, до сімейного обіду або вечері. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений і радуйте своїх близьких.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Корюшка – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Молоко – 250 мл
  • Яйце – 6 шт.
  • Борошно – 350-400 гр.
  • Масло рослинне – 150 мл
  • Розпушувач – 1,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Петрушка – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно нарізаємо цибулю і моркву натираємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м’якості.

Крок 2. У корюшки видаляємо голови і нутрощі, добре промиваємо рибу, обсушуємо й обсмажуємо в сковороді на рослинній олії до золотистого відтінку.

Крок 3. Приступимо до приготування тіста. Збиваємо яйця з сіллю, цукром і чорним меленим перцем. Вливаємо сюди молоко.

Крок 4. Додаємо в суміш тертий сир, подрібнену петрушку, трохи рослинного масла і цибулю з морквою. Всипаємо борошно з розпушувачем, вимішуємо до однорідності.

Крок 5. У форму для випікання шарами викладаємо тісто і рибу. Чергуємо заготовки.

Крок 6. Відправляємо частування в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин.

Крок 7. Пиріг з корюшки в духовці готовий. Нарізуйте порційними шматочками і подавайте до столу, прикрасивши ароматною зеленню.