Корюшка, запечена у фользі
Корюшка, запечена у фользі, послужить гарним і яскравим стравою вашого сімейного обіду або вечері. Подавайте готову рибу зі свіжими овочами, чорним хлібом або гарнірами за смаком. Для приготування смачної корюшки використовуйте простий покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Корюшка – 1 кг
- Лимон – 0,5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець запашний мелений – за смаком.
- сушена Зелень – за смаком.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. З корюшки зрізаємо голови, виймаємо нутрощі, після чого тушки добре промиваємо під водою.
Крок 2. Викладаємо підготовлену рибу в глибоку миску. Поливаємо її лимонним соком і рослинним маслом.
Крок 3. Солимо заготівлю і посипаємо меленим запашним перцем.
Крок 4. Деко застеляємо фольгою. Викладаємо сюди рибу рівним шаром.
Крок 5. Посипаємо корюшка сушеної зеленню.
Крок 6. Щільно закриваємо частування листом фольги. Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Крок 7. За 5 хвилин до готовності знімаємо фольгу і підрум’янюємо рибку.
Крок 8. Корюшка, запечена у фользі, готова. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!