Корюшка в духовці – 6 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Корюшка, запечена у фользі

Корюшка, запечена у фользі, послужить гарним і яскравим стравою вашого сімейного обіду або вечері. Подавайте готову рибу зі свіжими овочами, чорним хлібом або гарнірами за смаком. Для приготування смачної корюшки використовуйте простий покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Корюшка – 1 кг
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець запашний мелений – за смаком.
  • сушена Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. З корюшки зрізаємо голови, виймаємо нутрощі, після чого тушки добре промиваємо під водою.

Крок 2. Викладаємо підготовлену рибу в глибоку миску. Поливаємо її лимонним соком і рослинним маслом.

Крок 3. Солимо заготівлю і посипаємо меленим запашним перцем.

Крок 4. Деко застеляємо фольгою. Викладаємо сюди рибу рівним шаром.

Крок 5. Посипаємо корюшка сушеної зеленню.

Крок 6. Щільно закриваємо частування листом фольги. Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Крок 7. За 5 хвилин до готовності знімаємо фольгу і підрум’янюємо рибку.

Крок 8. Корюшка, запечена у фользі, готова. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!