Котлети на пару в мультиварці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і швидкий рецепт приготування парових котлет з рисом

Для тих, кому смак звичайних котлет здається нудним, цей рецепт підійде як не можна краще. Рис додасть котлет смакову насиченість і користь. Ця страва також може вважатися дієтичним, адже його калорійність мала, але при цьому воно є цілком повноцінним поживним обідом або вечерею.

Час приготування: 50 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій – 8.

Склад:

Свинина – 500 гр.

Рис – 100 гр.

Цибуля ріпчаста – 2 шт.

Часник – за смаком.

Вода – 500 мл

Сіль – за смаком.

Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Промиваємо м’ясо, позбавляємося від жив і нарізаємо на середні шматки.

2. Цибулю очищаємо від лушпиння, обполіскуємо і разом з м’ясом проводимо через м’ясорубку. Якщо хочете, то можна додати часник. Тоді його теж потрібно пропустити через м’ясорубку разом з іншими інгредієнтами.

3. Якісно промиваємо рис, поки вода не стане повністю прозорою. Змішуємо рис з фаршем. Якщо не любите прісні страви, то м’ясну масу необхідно посолити. Змішуємо рис з фаршем.

4. Формуємо котлети і викладаємо в контейнер так, щоб вони між собою не стикалися. Закладаємо контейнер в мультиварку. Вибираємо функцію «Варка». Встановлюємо час 30 хв.

5. Після звукового сигналу про завершення дістаємо готові котлети і даємо їм трохи відстоятися. Приємного апетиту!