Простий і швидкий рецепт приготування парових котлет з рисом
Для тих, кому смак звичайних котлет здається нудним, цей рецепт підійде як не можна краще. Рис додасть котлет смакову насиченість і користь. Ця страва також може вважатися дієтичним, адже його калорійність мала, але при цьому воно є цілком повноцінним поживним обідом або вечерею.
Час приготування: 50 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій – 8.
Склад:
Свинина – 500 гр.
Рис – 100 гр.
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Часник – за смаком.
Вода – 500 мл
Сіль – за смаком.
Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Промиваємо м’ясо, позбавляємося від жив і нарізаємо на середні шматки.
2. Цибулю очищаємо від лушпиння, обполіскуємо і разом з м’ясом проводимо через м’ясорубку. Якщо хочете, то можна додати часник. Тоді його теж потрібно пропустити через м’ясорубку разом з іншими інгредієнтами.
3. Якісно промиваємо рис, поки вода не стане повністю прозорою. Змішуємо рис з фаршем. Якщо не любите прісні страви, то м’ясну масу необхідно посолити. Змішуємо рис з фаршем.
4. Формуємо котлети і викладаємо в контейнер так, щоб вони між собою не стикалися. Закладаємо контейнер в мультиварку. Вибираємо функцію «Варка». Встановлюємо час 30 хв.
5. Після звукового сигналу про завершення дістаємо готові котлети і даємо їм трохи відстоятися. Приємного апетиту!