Соковиті і ніжні котлети з індички з сиром
Оригінальна ідея для смачного і ситного домашнього обіду – запечені в духовці котлети з індички і сиру. Блюдо вийде неймовірно ніжним і соковитим. Підходить до будь гарнірів!
Час приготування: 45 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Філе індички – 0,8 кг
- Сир твердий – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 120 гр.
- Молоко – 70 мл
- Масло вершкове – 2 ст. л.
- Борошно – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Розморожене філе індички нарізаємо на дрібні шматки. Також чинимо і з ріпчастою цибулею. Кладемо обидва продукту в чашу блендера і подрібнюємо їх.
2. Панірувальні сухарі вимочуємо в молоці. Отриману кашку кладемо до м’ясного продукту. Сюди ж відправляємо і шматочки твердого сиру.
3. Солимо, перчимо масу і знову подрібнюємо її до однорідного стану.
4. Формуємо з фаршу невеликі коржі. По центру кожної кладемо маленький шматочок вершкового масла.
5. Звертаємо коржі в котлету, потім обвалюємо в борошні.
6. Кожна котлета повинна бути добре обсипана сухим продуктом.
7. Випікаємо котлети на сковорідці, обмазаною маслом, близько 30 хвилин. Оптимальна для цього температура 180 градусів. В процесі страву можна перевертати. Рум’яні і соковиті котлети з сиром готові!