Котлети з індички в духовці – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Соковиті і ніжні котлети з індички з сиром

Оригінальна ідея для смачного і ситного домашнього обіду – запечені в духовці котлети з індички і сиру. Блюдо вийде неймовірно ніжним і соковитим. Підходить до будь гарнірів!

Час приготування: 45 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Філе індички – 0,8 кг
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 120 гр.
  • Молоко – 70 мл
  • Масло вершкове – 2 ст. л.
  • Борошно – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Розморожене філе індички нарізаємо на дрібні шматки. Також чинимо і з ріпчастою цибулею. Кладемо обидва продукту в чашу блендера і подрібнюємо їх.

2. Панірувальні сухарі вимочуємо в молоці. Отриману кашку кладемо до м’ясного продукту. Сюди ж відправляємо і шматочки твердого сиру.

3. Солимо, перчимо масу і знову подрібнюємо її до однорідного стану.

4. Формуємо з фаршу невеликі коржі. По центру кожної кладемо маленький шматочок вершкового масла.

5. Звертаємо коржі в котлету, потім обвалюємо в борошні.

6. Кожна котлета повинна бути добре обсипана сухим продуктом.

7. Випікаємо котлети на сковорідці, обмазаною маслом, близько 30 хвилин. Оптимальна для цього температура 180 градусів. В процесі страву можна перевертати. Рум’яні і соковиті котлети з сиром готові!