Котлети з курячої печінки – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Соковиті січені котлети з курячої печінки, смажені на сковороді

Рубані котлети для того, кому важлива естетична складова. Адже котлети з цільних шматочків печінки і овочів виходять дуже красивими не тільки в цілісному вигляді, але і в розрізі. Ви відразу помітите відмінності в текстурі і навіть на смак, відчуваючи смак кожного інгредієнта окремо.

Час приготування: 25 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій – 30.

Склад:

  • Печінка куряча – 500 гр.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Сметана (20%) – 3 ст. л.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Курячу печінку попередньо добре обмиваємо і ножем нарізаємо на дрібні кубики.

2. Цибулю також очищаємо і нарізаємо як можна дрібніше.

3. З’єднуємо всі компоненти разом. У миску з печінкою додаємо цибулю, яйця, сметану.

4. Після цього рубаємо зелень і додаємо до основних інгредієнтів, сюди ж всипаємо просіяне борошно, сіль і замішуємо наше тісто.

5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і починаємо ложкою викладати печінкову масу. Розмір, щільність коригуємо самостійно. Обсмажуємо з одного боку пару хвилин.

6. Перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку. У вас утворюється красива жовта скоринка.

7. Готові котлети подаємо або самостійно з нарізкою овочів, або з гарніром для більш щільного обіду.

Приємного вам апетиту!