Соковиті січені котлети з курячої печінки, смажені на сковороді
Рубані котлети для того, кому важлива естетична складова. Адже котлети з цільних шматочків печінки і овочів виходять дуже красивими не тільки в цілісному вигляді, але і в розрізі. Ви відразу помітите відмінності в текстурі і навіть на смак, відчуваючи смак кожного інгредієнта окремо.
Час приготування: 25 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій – 30.
Склад:
- Печінка куряча – 500 гр.
- Яйце куряче – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Борошно – 4 ст. л.
- Сметана (20%) – 3 ст. л.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Курячу печінку попередньо добре обмиваємо і ножем нарізаємо на дрібні кубики.
2. Цибулю також очищаємо і нарізаємо як можна дрібніше.
3. З’єднуємо всі компоненти разом. У миску з печінкою додаємо цибулю, яйця, сметану.
4. Після цього рубаємо зелень і додаємо до основних інгредієнтів, сюди ж всипаємо просіяне борошно, сіль і замішуємо наше тісто.
5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і починаємо ложкою викладати печінкову масу. Розмір, щільність коригуємо самостійно. Обсмажуємо з одного боку пару хвилин.
6. Перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку. У вас утворюється красива жовта скоринка.
7. Готові котлети подаємо або самостійно з нарізкою овочів, або з гарніром для більш щільного обіду.
Приємного вам апетиту!












