Котлети з підливою в духовці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Неймовірно смачні і соковиті рубані котлети з підливою

Рубані котлети роблять не з фаршу, а нарізаного невеликими шматочками м’яса. Виходить просте і смачне блюдо. Такі котлети мають більш насичений і натуральний м’ясний смак.

Час готування: 70 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Філе куряче – 500 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Для підливи:
  • Помідори – 3 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Вода – 200 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Філе наріжте дрібними шматочками.

2. Цибулю і часник очистіть від лушпиння і подрібніть в блендері. У мисці змішайте м’ясо, яйця, цибулю, часник і майонез, посоліть і приправте масу за смаком.

3. Перед тим, як обсмажити котлети, додайте муку, ще раз добре перемішайте. З м’ясної маси зліпити невеликі котлети і швидко обсмажте з двох сторін на рослинній олії.

4. Для підливи змішайте в блендері помідори, сметану і воду, додайте сіль і спеції за смаком.

5. Котлети перекладіть у форму, залийте підливою і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів на 20-30 хвилин. Готові котлети подавайте з гарніром на свій розсуд.

Приємного апетиту!