Неймовірно смачні і соковиті рубані котлети з підливою
Рубані котлети роблять не з фаршу, а нарізаного невеликими шматочками м’яса. Виходить просте і смачне блюдо. Такі котлети мають більш насичений і натуральний м’ясний смак.
Час готування: 70 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Філе куряче – 500 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Майонез – 4 ст. л.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Для підливи:
- Помідори – 3 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Вода – 200 мл
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Філе наріжте дрібними шматочками.
2. Цибулю і часник очистіть від лушпиння і подрібніть в блендері. У мисці змішайте м’ясо, яйця, цибулю, часник і майонез, посоліть і приправте масу за смаком.
3. Перед тим, як обсмажити котлети, додайте муку, ще раз добре перемішайте. З м’ясної маси зліпити невеликі котлети і швидко обсмажте з двох сторін на рослинній олії.
4. Для підливи змішайте в блендері помідори, сметану і воду, додайте сіль і спеції за смаком.
5. Котлети перекладіть у форму, залийте підливою і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів на 20-30 хвилин. Готові котлети подавайте з гарніром на свій розсуд.
Приємного апетиту!