Котлети з свинини – одне з найпростіших м’ясних страв, які можна приготувати для обіду і вечері. Простіше і найчастіше котлети готують на сковороді. Для цього вам знадобиться свинячий фарш, цибулю, хліб і спеції. Хочете приготувати пишні, ароматні котлети з свинини – це зовсім не складно. Пропонуємо вам 10 рецептів котлет з свинячого фаршу, які можна подати на обід з картоплею, овочами або кашами.
Соковиті домашні котлети з свинячого фаршу на сковороді
Інгредієнти на
4 порц.
- Свинина 500 гр.
- Яйце куряче 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Батон 20 гр.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Сухарі панірувальні за смаком
Процес приготування:
- Як приготувати смачні і соковиті котлети з фаршу свинини? М’ясо помийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте великими кубиками. Цибулю очистіть від лушпиння і розріжте на 4 частини.
- З батона зріжте кірку і замочіть м’якоть в холодній воді на 5 хвилин. Потім відіжміть хліб від рідини.
- Прокрутіть м’ясо, цибулю і батон через м’ясорубку. Додайте до отриманої маси яйце, сіль і мелений перець. Фарш ретельно перемішайте.
- У тарілку всипте панірувальні сухарі. З фаршу сформуйте котлети і обваляйте їх у сухарях.
- Котлети обсмажте на олії до рум’яної скоринки з двох сторін.
- Котлети виходять м’якими і соковитими, подавайте їх на стіл в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!