Котлети з свинини – 10 рецептів соковитих котлет з свинячого фаршу

Як самостійно посмажити котлети зі свинини з сиром?

З допомогою цього рецепта у вас вийде швидко і смачно приготувати смачне м’ясне блюдо на вечерю. М’ясо і сир – чудово гармоніюють між собою продукти. До того ж розправлений сир надає страві приємну тягучість і вершковий аромат.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Фарш свинячий – 500 гр.
  • Батон – 150 гр.
  • Молоко – 100 мл
  • Сир – 100 гр.
  • Сухарі панірувальні – 0,5 склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Батон замочити в молоці на 5-7 хвилин. після цього розімніть батон руками.

2. Змішайте свинячий фарш з батоном, посоліть і приправте за смаком.

3. Сир наріжте кубиками.

4. З фаршу сформуйте невеликі коржі, на середину викладіть трохи сиру.

5. Загорніть сирну начинку у фарш і зліпити котлети.

6. Обваляйте котлети в панірувальних сухарях. Смажте котлети на олії по 7-10 хвилин з кожного боку.

7. Котлети подавайте в гарячому види, поки сирна начинка м’яка і тягуча.

Приємного апетиту!