Як самостійно посмажити котлети зі свинини з сиром?
З допомогою цього рецепта у вас вийде швидко і смачно приготувати смачне м’ясне блюдо на вечерю. М’ясо і сир – чудово гармоніюють між собою продукти. До того ж розправлений сир надає страві приємну тягучість і вершковий аромат.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Фарш свинячий – 500 гр.
- Батон – 150 гр.
- Молоко – 100 мл
- Сир – 100 гр.
- Сухарі панірувальні – 0,5 склянки
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Батон замочити в молоці на 5-7 хвилин. після цього розімніть батон руками.
2. Змішайте свинячий фарш з батоном, посоліть і приправте за смаком.
3. Сир наріжте кубиками.
4. З фаршу сформуйте невеликі коржі, на середину викладіть трохи сиру.
5. Загорніть сирну начинку у фарш і зліпити котлети.
6. Обваляйте котлети в панірувальних сухарях. Смажте котлети на олії по 7-10 хвилин з кожного боку.
7. Котлети подавайте в гарячому види, поки сирна начинка м’яка і тягуча.
Приємного апетиту!