Котлети з свинини – 10 рецептів соковитих котлет з свинячого фаршу

Покроковий рецепт приготування котлет на кісточці з свинини

На приготування котлет йде мінімум часу, тому це блюдо так люблять готувати господині. Термін «котлета» має французьке походження і означає «м’ясо на кості». Пропонуємо повернутися до оригінального рецепту і приготувати смачні котлети на кісточці.

Час готування: 80 хв

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 2.

Склад:

  • Корейка свиняча – 400 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Масло соняшникове – 70 мл
  • Майоран – 1 ч. л.
  • Каррі – 1 ч. л.
  • Цибуля – для подачі.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Масло вершкове – 20 гр.

Процес приготування:

1. Шматки корейки трохи відбийте, посоліть і приправте за смаком.

2. Приготуйте маринад. Змішайте в мисці сухі приправи, подрібнений часник, рослинне масло і гірчицю.

3. Змастіть м’ясо маринадом і залиште на півгодини.

4. Потім обсмажте м’ясо на олії по 2-3 хвилини з кожного боку. Після цього зменшіть вогонь до мінімального, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте м’ясо 10-15 хвилин.

5. Для красивої подачі також обсмажте цибулю кільцями.

6. Коли котлети на кістки будуть готові, покладіть на них невеликий шматочок вершкового масла і подавайте разом з обсмаженою цибулею.

Приємного апетиту!