Покроковий рецепт приготування котлет на кісточці з свинини
На приготування котлет йде мінімум часу, тому це блюдо так люблять готувати господині. Термін «котлета» має французьке походження і означає «м’ясо на кості». Пропонуємо повернутися до оригінального рецепту і приготувати смачні котлети на кісточці.
Час готування: 80 хв
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 2.
Склад:
- Корейка свиняча – 400 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Масло соняшникове – 70 мл
- Майоран – 1 ч. л.
- Каррі – 1 ч. л.
- Цибуля – для подачі.
- Часник – 2-3 зуб.
- Масло вершкове – 20 гр.
Процес приготування:
1. Шматки корейки трохи відбийте, посоліть і приправте за смаком.
2. Приготуйте маринад. Змішайте в мисці сухі приправи, подрібнений часник, рослинне масло і гірчицю.
3. Змастіть м’ясо маринадом і залиште на півгодини.
4. Потім обсмажте м’ясо на олії по 2-3 хвилини з кожного боку. Після цього зменшіть вогонь до мінімального, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте м’ясо 10-15 хвилин.
5. Для красивої подачі також обсмажте цибулю кільцями.
6. Коли котлети на кістки будуть готові, покладіть на них невеликий шматочок вершкового масла і подавайте разом з обсмаженою цибулею.
Приємного апетиту!