Котлети з свинини – 10 рецептів соковитих котлет з свинячого фаршу

Як приготувати котлети з свинини а-ля по-київськи в домашніх умовах?

Рецепт котлет, трохи схожих на знамениті котлети по-київськи. Процес приготування смачного м’ясного блюда не займе багато часу. Для нього вам знадобиться свинячий фарш.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Фарш свинячий – 500 гр.
  • Масло вершкове – 60-80 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Борошно – 0,5 склянки
  • Сухарі панірувальні – 0,5 склянки
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Фарш, посоліть, поперчіть, ретельно вимісіть його руками.

2. З фаршу зробіть невеликі коржі, на кожну покладіть невеликий шматочок вершкового масла.

3. Змочіть руки в холодній воді і зліпити котлети.

4. Котлети спочатку обваляйте в борошні, потім вмочіть у збитих яйцях.

5. Далі обваляйте їх у панірувальних сухарях. Потім ще раз опустіть в яєчну масу і ще раз в панірувальні сухарі.

6. Обсмажте котлети на великій кількості олії з усіх боків по парі хвилин. Потім викладіть котлети на деко.

7. Запікайте котлети в духовці при 180 градусах 15 хвилин. Подавайте свинячі котлети а-ля по-київськи в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!