Як приготувати котлети з свинини а-ля по-київськи в домашніх умовах?
Рецепт котлет, трохи схожих на знамениті котлети по-київськи. Процес приготування смачного м’ясного блюда не займе багато часу. Для нього вам знадобиться свинячий фарш.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Фарш свинячий – 500 гр.
- Масло вершкове – 60-80 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Борошно – 0,5 склянки
- Сухарі панірувальні – 0,5 склянки
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Фарш, посоліть, поперчіть, ретельно вимісіть його руками.
2. З фаршу зробіть невеликі коржі, на кожну покладіть невеликий шматочок вершкового масла.
3. Змочіть руки в холодній воді і зліпити котлети.
4. Котлети спочатку обваляйте в борошні, потім вмочіть у збитих яйцях.
5. Далі обваляйте їх у панірувальних сухарях. Потім ще раз опустіть в яєчну масу і ще раз в панірувальні сухарі.
6. Обсмажте котлети на великій кількості олії з усіх боків по парі хвилин. Потім викладіть котлети на деко.
7. Запікайте котлети в духовці при 180 градусах 15 хвилин. Подавайте свинячі котлети а-ля по-київськи в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!