Ковбаса з курки – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Простий і смачний рецепт домашньої курячої ковбаси з буряком

По фотографії вам може здатися, що це покупна варена ковбаса. Однак, ви можете не сумніватися в тому, що у вас вийде приготувати те ж саме, якщо слідувати кожному етапу приготування. Особливо, якщо ви любите буряк і буряковий сік, без якого в нашому випадку не обійтися.

Час приготування: 120 хв

Час приготування:40-50 хв

Порцій – 15.

Склад:

  • М’ясо куряче -500 гр.
  • Вершки (20%) – 200 мл
  • буряковий Сік – 30 мл
  • Часник – 2 зубчики.
  • Горіх мускатний – 1 ч. л.
  • Орегано – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Білок яєчний – 2 шт.

Процес приготування:

1. Почнемо приготування ковбаси з виготовлення смачного фаршу. Куряче філе подрібнюємо на невеликі шматочки, перекладаємо в чашу блендера разом із зубчиками часнику і збиваємо.

2. Далі вливаємо вершки, сполучені з яєчними білками і продовжуємо збивати до отримання однорідної по консистенції маси, що нагадує пасту.

3. Для отримання красивого натурального кольору до однорідної маси додаємо буряковий сік і заправляємо спеціями. Можете використовувати будь-які, спираючись на свої смакові уподобання.

4. Підготовчий етап виконаний, скоро у вас на столі з’явитися готовий продукт. А поки на лист харчової плівки викладаємо частину фаршу і загортаємо зразок цукерки.

5. Сформовану ковбасу в харчовій плівці для надійності загортаємо в целофанові пакети. Те ж саме проробляємо з другою частиною фаршу.

6. У глибокій ємності доводимо воду до стану кипіння і відварюємо сирі ковбаски протягом 30 хвилин. Під час варіння перевертайте ковбасу з метою отримання рівномірного кольору.

7. Таким нехитрим і швидким способом приготування на вашому столі з’явиться смачна і натуральна ковбаса.

Бажаємо приємного апетиту!