Простий і смачний рецепт домашньої курячої ковбаси з буряком
По фотографії вам може здатися, що це покупна варена ковбаса. Однак, ви можете не сумніватися в тому, що у вас вийде приготувати те ж саме, якщо слідувати кожному етапу приготування. Особливо, якщо ви любите буряк і буряковий сік, без якого в нашому випадку не обійтися.
Час приготування: 120 хв
Час приготування:40-50 хв
Порцій – 15.
Склад:
- М’ясо куряче -500 гр.
- Вершки (20%) – 200 мл
- буряковий Сік – 30 мл
- Часник – 2 зубчики.
- Горіх мускатний – 1 ч. л.
- Орегано – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Білок яєчний – 2 шт.
Процес приготування:
1. Почнемо приготування ковбаси з виготовлення смачного фаршу. Куряче філе подрібнюємо на невеликі шматочки, перекладаємо в чашу блендера разом із зубчиками часнику і збиваємо.
2. Далі вливаємо вершки, сполучені з яєчними білками і продовжуємо збивати до отримання однорідної по консистенції маси, що нагадує пасту.
3. Для отримання красивого натурального кольору до однорідної маси додаємо буряковий сік і заправляємо спеціями. Можете використовувати будь-які, спираючись на свої смакові уподобання.
4. Підготовчий етап виконаний, скоро у вас на столі з’явитися готовий продукт. А поки на лист харчової плівки викладаємо частину фаршу і загортаємо зразок цукерки.
5. Сформовану ковбасу в харчовій плівці для надійності загортаємо в целофанові пакети. Те ж саме проробляємо з другою частиною фаршу.
6. У глибокій ємності доводимо воду до стану кипіння і відварюємо сирі ковбаски протягом 30 хвилин. Під час варіння перевертайте ковбасу з метою отримання рівномірного кольору.
7. Таким нехитрим і швидким способом приготування на вашому столі з’явиться смачна і натуральна ковбаса.
Бажаємо приємного апетиту!