Ковбаса з свинини в кишках – 7 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Домашня ковбаса, приготовлена з свинини і яловичини в кишках

Соковита і поживна домашня ковбаса виходить з яловичини і свинини. Оцініть простий процес приготування в натуральній кишці. М’ясний продукт можна смажити, варити, запікати і подавати до столу разом з гарніром!

Час приготування: 2 години

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 1400 гр.

Склад:

  • Свинина – 700 гр.
  • Яловичина – 700 гр.
  • Кишка свинна – 3 м.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

1. Заздалегідь розморожуємо і промиваємо свинину з яловичиною. Ріжемо м’ясо на невеликі шматки.

2. Промиваємо кишки всередині і зовні, також можна вимочити в теплій воді 20-30 хвилин.

3. Пропускаємо інгредієнти разом з салом через м’ясорубку. Розмішуємо фарш з салом, сіллю і спеціями. Розміщуємо його в кишку за допомогою спеціальної насадки.

4. Міцно зав’язуємо заготовки з обох кінців. По периметру продукту можна зробити невеликі проколи за допомогою голки.

5. Домашня ковбаса з свинини і яловичини готова! Можна обсмажити її в сковороді до золотистої скоринки.