Домашня ковбаса, приготовлена з свинини і яловичини в кишках
Соковита і поживна домашня ковбаса виходить з яловичини і свинини. Оцініть простий процес приготування в натуральній кишці. М’ясний продукт можна смажити, варити, запікати і подавати до столу разом з гарніром!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 1400 гр.
Склад:
- Свинина – 700 гр.
- Яловичина – 700 гр.
- Кишка свинна – 3 м.
- Часник – 5 зубчиків.
- Сіль – 2 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
1. Заздалегідь розморожуємо і промиваємо свинину з яловичиною. Ріжемо м’ясо на невеликі шматки.
2. Промиваємо кишки всередині і зовні, також можна вимочити в теплій воді 20-30 хвилин.
3. Пропускаємо інгредієнти разом з салом через м’ясорубку. Розмішуємо фарш з салом, сіллю і спеціями. Розміщуємо його в кишку за допомогою спеціальної насадки.
4. Міцно зав’язуємо заготовки з обох кінців. По периметру продукту можна зробити невеликі проколи за допомогою голки.
5. Домашня ковбаса з свинини і яловичини готова! Можна обсмажити її в сковороді до золотистої скоринки.