Ковбаса з свинини в кишках – 7 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Простий і дуже смачний рецепт копченої ковбаси в домашніх умовах

Зробити ароматну копчену ковбасу в домашніх умовах не так вже й складно. Приготуйте м’ясний частування з свинини в натуральній кишці. Оцініть простий покроковий рецепт!

Час готування: 24 години

Час приготування: 12 годин

Порцій – 1100 гр.

Склад:

  • Свинина – 800 гр.
  • Сало солоне – 300 гр.
  • Кишка свинна – 1,5 м.
  • Часник сушений – 1 ст. л.
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

1. Подрібнюємо В м’ясорубці шматки свинини і сала. З’єднуємо фарш з сіллю, перцем і сушеним часником. Ретельно вимішуємо.

2. Промиваємо свинячу кишку. На 2 хвилини можна занурити її в посуд з теплою водою.

3. Починаємо кишки підготовленим фаршем. Сформовані ковбаси зав’язуємо кільцями і підвішуємо на 6-10 годин. Тримаємо заготовку при кімнатній температурі.

4. Далі підвішуємо ковбаси на решітку духовки. Готуємо при температурі 70 градусів 2 години.

5. Далі м’ясне блюдо піддається копченню. На холодну піде 6-12 годин, на гаряче – 40 хвилин. Готово!