Крем для торта Наполеон – 10 найбільш смачних рецептів в домашніх умовах

Ніжний сирний крем для домашнього торта Наполеон

Наполеон з сирним кремом – один з численних варіантів цього чудового десерту. Крем робить торт дуже ніжним і соковитим.

Час готування: 80 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Сир – 320 гр.
  • Масло вершкове – 175 гр.
  • Пудра цукрова – 90 гр.
  • Молоко згущене – 65 мл
  • Цукор ванільний – 10 гр.

Процес приготування:

1. Розм’якшене вершкове масло збийте міксером до побіління.

2. Потім додайте в масляну масу цукрову пудру і продовжуйте збивати ще 3-5 хвилин.

3. Сир протріть через дрібне сито. Зручніше за все робити це невеликими порціями. Протертий сир перекладіть в масляний крем і збивайте їх разом протягом 1-2 хвилин.

4. Потім додайте згущене молоко, збийте крем до однорідного стану.

5. Готовий крем поставте на півгодини в холодильник, потім він буде готовий для створення домашніх десертів.

Приємного апетиту!