Ніжний сирний крем для домашнього торта Наполеон
Наполеон з сирним кремом – один з численних варіантів цього чудового десерту. Крем робить торт дуже ніжним і соковитим.
Час готування: 80 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Сир – 320 гр.
- Масло вершкове – 175 гр.
- Пудра цукрова – 90 гр.
- Молоко згущене – 65 мл
- Цукор ванільний – 10 гр.
Процес приготування:
1. Розм’якшене вершкове масло збийте міксером до побіління.
2. Потім додайте в масляну масу цукрову пудру і продовжуйте збивати ще 3-5 хвилин.
3. Сир протріть через дрібне сито. Зручніше за все робити це невеликими порціями. Протертий сир перекладіть в масляний крем і збивайте їх разом протягом 1-2 хвилин.
4. Потім додайте згущене молоко, збийте крем до однорідного стану.
5. Готовий крем поставте на півгодини в холодильник, потім він буде готовий для створення домашніх десертів.
Приємного апетиту!