Крем, пломбір для торта – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Крем, пломбір зі згущеним молоком в домашніх умовах

Приготувати стабільний і нереально смачний крем, який чудово підходить для просочення і вирівнювання дуже просто, потрібно лише згущене молоко, вершкове масло, молоко і ще кілька дрібниць, які є у кожної господині.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 12.

Склад:

  • Молоко – 250 мл
  • Масло вершкове – 300 гр.
  • Молоко згущене – 1 банка.
  • Цукор-пісок – 75 гр.
  • Ванільний цукор – 1 ст. л.
  • Яйця – 2 шт.

Процес приготування:

1. Перед початком готування, виймаємо шматок вершкового масла з холодильної камери для того, щоб воно встигло трохи підтанути.

2. У глибоку піалу розбиваємо яйця, засипаємо цукровий пісок і ретельно перетираємо виделкою.

3. Молоко перелити в сотейник і доводимо до кипіння.

4. У гаряче молоко вливаємо суміш з яєць і цукру – доводимо до загустіння при постійному помішуванні, уважно стежачи за тим, щоб заварна основа не пригоріла.

5. Отриману масу охолоджуємо і після додаємо розм’якшене вершкове масло збиваємо до однорідності за допомогою міксера.

6. Поступово збільшуючи оберти, збиваємо до тих пір, поки крем не збільшитися в об’ємі.

7. В останній момент додаємо згущене молоко і ванільний цукор – ще раз заважаємо і крем готовий. Приємного апетиту!