Крем, пломбір зі згущеним молоком в домашніх умовах
Приготувати стабільний і нереально смачний крем, який чудово підходить для просочення і вирівнювання дуже просто, потрібно лише згущене молоко, вершкове масло, молоко і ще кілька дрібниць, які є у кожної господині.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 12.
Склад:
- Молоко – 250 мл
- Масло вершкове – 300 гр.
- Молоко згущене – 1 банка.
- Цукор-пісок – 75 гр.
- Ванільний цукор – 1 ст. л.
- Яйця – 2 шт.
Процес приготування:
1. Перед початком готування, виймаємо шматок вершкового масла з холодильної камери для того, щоб воно встигло трохи підтанути.
2. У глибоку піалу розбиваємо яйця, засипаємо цукровий пісок і ретельно перетираємо виделкою.
3. Молоко перелити в сотейник і доводимо до кипіння.
4. У гаряче молоко вливаємо суміш з яєць і цукру – доводимо до загустіння при постійному помішуванні, уважно стежачи за тим, щоб заварна основа не пригоріла.
5. Отриману масу охолоджуємо і після додаємо розм’якшене вершкове масло збиваємо до однорідності за допомогою міксера.
6. Поступово збільшуючи оберти, збиваємо до тих пір, поки крем не збільшитися в об’ємі.
7. В останній момент додаємо згущене молоко і ванільний цукор – ще раз заважаємо і крем готовий. Приємного апетиту!