Крем-суп із печериць на курячому бульйоні
Крем-суп з печериць на курячому бульйоні виходить цікавим за смаком та апетитним. Таке частування точно підійде для домашнього обіду і урізноманітнить ваше звичне меню. Приготувати його зможе кожен. Для цього використовуйте наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Гриби печериці – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Бульйон курячий – 100 мл.
- Вершки – 150 мл.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Рослинна олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Добре промиваємо печериці під водою і обробляємо їх на тонкі пластинки.
Крок 2. Очищену морквину та цибулю рубаємо дрібним кубиком.
Крок 3. Відправляємо овочі та гриби в сковороду, прогріту з олією.
Крок 4. Обсмажуємо до м’якості та легкого рум’янцю, потім вливаємо сюди курячий бульйон і гасимо на слабкому вогні близько 5-10 хвилин.
Крок 5. Вливаємо в заготовку вершки та додаємо спеції. Перемішуємо і гасимо пару хвилин.
Крок 6. Переливаємо заготовку в чашу блендера і збиваємо до однорідності.
Крок 7. Крем-суп із печериць на курячому бульйоні готовий. Розливайте по тарілках та спробуйте!