ПП рецепт крем-супу з печериць
ПП рецепт крем-супу з шампіньйонів порадує вас не лише яскравим смаком, але й корисними властивостями, та невисокою калорійністю. Таке частування точно оцінять ті, хто стежить за своїм харчуванням та здоров’ям. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт із фотографіями.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Гриби печериці – 150 гр.
- Картопля – 250 гр.
- Морква – 70 грн.
- Бульйон курячий – 250 мл.
- Вершки – 125 мл.
- Сіль за смаком.
- Цибуля зелена – 10 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти за списком.
Крок 2. Картоплю очищаємо та нарізаємо невеликими кубиками.
Крок 3. Дрібно рубаємо ножем моркву.
Крок 4. Добре промиваємо гриби і обробляють їх на пластинки, відразу ж обсмажуємо на сухій сковороді до готовності.
Крок 5. Моркву та картоплю відварюємо до м’якого стану, а потім перебиваємо у блендері до утворення однорідної каші.
Крок 6. Обсмажені гриби також перебиваємо в блендері і трохи розбавляємо бульйоном або водою.
Крок 7. Овочі та грибну масу з’єднуємо, вливаємо сюди трохи бульйону та вершків. Доводимо заготівлю до кипіння. Солимо за смаком.
Крок 8. ПП рецепт крем-супу з печериць готовий. Подавайте до столу, прикрасивши зеленою цибулею!