Крем-суп із печериць – 10 рецептів приготування з покроковими фото

ПП рецепт крем-супу з печериць

ПП рецепт крем-супу з шампіньйонів порадує вас не лише яскравим смаком, але й корисними властивостями, та невисокою калорійністю. Таке частування точно оцінять ті, хто стежить за своїм харчуванням та здоров’ям. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт із фотографіями.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Гриби печериці – 150 гр.
  • Картопля – 250 гр.
  • Морква – 70 грн.
  • Бульйон курячий – 250 мл.
  • Вершки – 125 мл.
  • Сіль за смаком.
  • Цибуля зелена – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти за списком.

Крок 2. Картоплю очищаємо та нарізаємо невеликими кубиками.

Крок 3. Дрібно рубаємо ножем моркву.

Крок 4. Добре промиваємо гриби і обробляють їх на пластинки, відразу ж обсмажуємо на сухій сковороді до готовності.

Крок 5. Моркву та картоплю відварюємо до м’якого стану, а потім перебиваємо у блендері до утворення однорідної каші.

Крок 6. Обсмажені гриби також перебиваємо в блендері і трохи розбавляємо бульйоном або водою.

Крок 7. Овочі та грибну масу з’єднуємо, вливаємо сюди трохи бульйону та вершків. Доводимо заготівлю до кипіння. Солимо за смаком.

Крок 8. ПП рецепт крем-супу з печериць готовий. Подавайте до столу, прикрасивши зеленою цибулею!