Крем-суп із печериць – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Суп-пюре з шампіньйонів у блендері

Суп-пюре з шампіньйонів у блендері відрізняється ніжним смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Таке частування можна подавати на обід, доповнивши сухариками, зеленню та іншими улюбленими частуваннями. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фото.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Гриби печериці – 200 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вершки – 250 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія вершкове – 30 гр.
  • Хліб білий – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю очищаємо від шкірки, промиваємо під водою і обробляють на великі частини. Викладаємо в каструлю, заливаємо водою та відварюємо після закипання близько 20 хвилин.

Крок 2. Дрібно рубаємо ножем цибулю і обсмажуємо її в сковороді з вершковим маслом.

Крок 3. До цибулі викладаємо нарізані печериці та подрібнений часник.

Крок 4. Обсмажуємо продукти близько 5 хвилин.

Крок 5. Зливаємо з картоплі воду. Трохи відвару переливаємо в чашку, він може стати у нагоді пізніше. Картоплю додаємо в гриби з овочами та вливаємо вершки. Також заготовку солимо та перчимо.

Крок 6. Вміст каструлі перебиваємо блендером до однорідності. Якщо маса виходить занадто густою, вливаємо трохи картопляного відвару. Далі ніжний суп доводимо до кипіння.

Крок 7. Для подачі білий хліб нарізаємо кубиками і підсушуємо їх на сухій сковороді або в духовці.

Крок 8. Суп-пюре із шампіньйонів у блендері готовий. Подавайте до столу із сухариками та зеленню!