Крем з маскарпоне для торта «Червоний оксамит»
Торт «Червоний оксамит» — один з найбільш відомих і популярних тортів на планеті. Крем для цього вишуканого десерту роблять на основі сиру маскарпоне. Важливо дати торту просочитися, тому його подають не раніше ніж через кілька годин після приготування.
Час приготування: 15 хв.
Час приготування: 5 хв
Порцій – 1.
Склад:
- Вершки (33-35%) – 600 мл
- Сир вершковий сир – 500 гр.
- цукрова Пудра – 150 гр.
Процес приготування:
1. Сир для приготування такого крему потрібно заздалегідь дістати з холодильника, а ось вершки для кращого збивання потрібно охолодити.
2. Вершки збивають до тих пір, поки маса не стане пишною, з м’якими, але стійкими піками.
3. Поступово вводять у вершки, цукрову пудру і продовжують збивати.
4. Кількома порціями вмішують сир. Це краще робити віночком або міксером, але на повільних обертах.
5. Крем тримають в холодильнику під плівкою мінімум 4 години, щоб він знайшов щільність, а потім промащують коржі і покривають всю поверхню торта.