Креветки в паніровці – 6 рецептів з покроковими фото

Креветки в паніровці – це апетитна і ситна закуска для вашого свята чи домашніх посиденьок. Подають такий продукт з різними соусами. Для приготування смачного морепродукта використовуйте кулінарну збірку з шести рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Креветки, смажені в паніровці на сковороді

Креветки, смажені в паніровці на сковороді, готуються дуже швидко і нескладно. Порадувати себе апетитною закускою може кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки. Готове частування подавайте до столу з вашими улюбленими соусами.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Креветки заморожені 1 пачка
  • Сухарі панірувальні за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Підготуємо необхідні продукти. Креветки можна не розморожувати, але рекомендується відразу купувати очищений морепродукт.
  2. Відміряємо потрібну кількість панірувальних сухарів. Перемішуємо їх з сіллю.
  3. Гарненько обвалюємо в такий паніровці очищені креветки.
  4. Вливаємо достатню кількість рослинної олії в сковороду. Добре прогріваємо.
  5. Опускаємо в гарячу олію креветки в паніровці.
  6. Смажимо на сильному вогні до яскравого рум’янцю з усіх боків.
  7. Креветки, смажені в паніровці на сковороді готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!

у фритюрі Креветки в паніровці

у фритюрі Креветки в паніровці виходять дуже хрусткими і смачними. Така закуска відмінно підійде для компаній. Подавайте до столу, доповнивши вашими улюбленими соусами. На приготування їжі ви не витратите багато часу і сил. Використовуйте наш перевірений рецепт.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 7 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Креветки – 0,5-0,6 кг
  • Молоко – 0,5 склянки
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо креветки від панцира, залишивши хвости. Промиваємо під холодною водою і обсушуємо на паперових рушниках.

Крок 2. Розбиваємо яєчний жовток в миску, додаємо молоко, борошно і дрібку солі. Збиваємо виделкою до однорідності.

Крок 3. В іншій мисці змішати панірувальні сухарі з сіллю.

Крок 4. Потім кожну креветку в яєчно-молочну суміш, потім обвалюємо в панірувальної суміші.

Крок 5. Розігріваємо олію в глибокій сковороді або сотейнику на середньому вогні. Обсмажуємо креветки по 2-3 хвилини з кожного боку, поки не стануть золотистими.

Крок 6. Викладаємо обсмажені креветки на паперові рушники, щоб видалити надлишки масла.

Крок 7. Креветки у фритюрі в паніровці готові. Подавайте гарячими з соусом на вибір.

Креветки в паніровці, запечені в духовці

Креветки в паніровці, запечені в духовці – це апетитна і яскрава закуска для вашого домашнього або святкового столу. Перед таким частуванням буде важко встояти. Готуйте його за перевіреним рецептом з покроковими фото з нашої підбірки і подавайте до столу з улюбленими соусами.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 7 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Креветки очищені – 0,5 кг
  • Борошно – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Сухарі панірувальні – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко – 100 мл
  • Масло оливкове – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо креветки від панцира, залишивши хвостову частину.

Крок 2. Посолимо і поперчимо підготовлені креветки, обвалюємо їх у борошні.

Крок 3. Збиваємо яйця з молоком. Можна додати трохи спецій.

Крок 4. Обвалюємо креветки в яєчної суміші.

Крок 5. Потім обвалюємо морепродукт в панірувальних сухарях. Перекладаємо заготовки на деко, застелене пергаментом. Папір обов’язково змащуємо оливковою олією.

Крок 6. Запікаємо страву 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 7. Креветки в паніровці, запечені в духовці готові. Подавайте їх до столу гарячими, прикрасивши зеленню і скибочками лимона.

Як приготувати заморожені королівські креветки в паніровці

Як приготувати заморожені королівські креветки в паніровці? Ми докладно описали кулінарний процес у нашому перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Таке смачне і яскраве частування вийде навіть у новачків. Обов’язково спробуйте і урізноманітніть ваш домашній стіл.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Креветки королівські – 10 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ч. л.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.
  • Сухарі панірувальні – ¼ склянки
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – 300 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Королівські креветки заморожені перекладаємо в холодильник і даємо їм відтанути.

Крок 2. Видаляємо у креветок голову, ніжки і панцир.

Крок 3. Робимо поздовжній надріз по спині, видаляємо темну смужку.

Крок 4. Викладаємо креветки на тарілку і обсушуємо їх паперовим рушником.

Крок 5. Кладемо морепродукт в целофановий пакет з кукурудзяним крохмалем.

Крок 6. Трусимо вміст, щоб креветки добре обвалялись в крохмалі.

Крок 7. Збиваємо виделкою куряче яйце і відміряє потрібну кількість панірувальних сухарів.

Крок 8. Занурюємо кожну креветку в яєчну суміш.

Крок 9. Перекладаємо на тарілку з панірувальними сухарями. Солимо за смаком.

Крок 10. Гарненько обвалюємо заготовки в сухарях.

Крок 11. Далі відправляємо їх в глибоку сковороду або сотейник з киплячим рослинним маслом.

Крок 12. Швидко обсмажуємо до рум’янцю і дістаємо їх шумівкою. Можна перекласти на паперовий рушник, щоб видалити зайвий рослинне масло.

Крок 13. Заморожені королівські креветки в паніровці готові. Подавайте до столу з вашими улюбленими соусами!

Креветки в сирній паніровці

Креветки в сирній паніровці – це оригінальна закуска для вашого домашнього або святкового столу. Перед таким частуванням буде важко встояти. Готуйте його за перевіреним рецептом з покроковими фото з нашої збірки. Порадуйте себе і своїх близьких!

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 7 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Креветки – 0,5-0,6 кг
  • Сир плавлений – 100 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Молоко – 0,3 склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо креветки від панцира і кишок, залишивши хвостову частину.

Крок 2. На тертці натираємо плавлений сирок і зубчики часнику.

Крок 3. Збиваємо яєчний жовток з молоком і борошном. Вмішуємо сюди сир, часник і сіль. Обвалюємо в суміші підготовлені креветки.

Крок 4. Розігріваємо олію на сковороді.

Крок 5. Обсмажуємо креветки в паніровці до золотистої скоринки з обох сторін.

Крок 6. Прибираємо креветки на паперовий рушник, щоб видалити надлишки олії.

Крок 7. Креветки в сирній паніровці готові. Подавайте їх гарячими, доповнивши соусом, прикрасивши зеленню і скибочками лимона.

Креветки в кукурудзяних пластівцях

Креветки в кукурудзяних пластівцях виходять неймовірно хрусткими і смачними. Така закуска відмінно підійде для компаній. Подавайте до столу, доповнивши вашими улюбленими соусами. На приготування їжі ви не витратите багато часу і сил. Обов’язково беріть на замітку!

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 7 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Креветки – 20 шт.
  • Пластівці кукурудзяні – 4 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • Сир пармезан – 30 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідну кількість креветок і очищаємо їх від панцира.

Крок 2. Відміряємо потрібну кількість кукурудзяних пластівців. Подрібнюємо їх у блендері.

Крок 3. Додаємо до пластівців панірувальні сухарі.

Крок 4. Доповнюємо масу тертим пармезаном. Солимо, перчимо й перемішуємо до однорідності.

Крок 5. Збиваємо куряче яйце і вмочаємо в ньому підготовлені креветки.

Крок 6. Далі обвалюємо їх у паніровці і перекладаємо в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до яскравого рум’янцю з усіх боків.

Крок 7. Креветки в кукурудзяних пластівцях готові. Подавайте до столу з вашими улюбленими соусами!