Креветки в паніровці – це апетитна і ситна закуска для вашого свята чи домашніх посиденьок. Подають такий продукт з різними соусами. Для приготування смачного морепродукта використовуйте кулінарну збірку з шести рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Креветки, смажені в паніровці на сковороді
Креветки, смажені в паніровці на сковороді, готуються дуже швидко і нескладно. Порадувати себе апетитною закускою може кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки. Готове частування подавайте до столу з вашими улюбленими соусами.
Інгредієнти на
4 порц.
- Креветки заморожені 1 пачка
- Сухарі панірувальні за смаком
- Сіль за смаком
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Підготуємо необхідні продукти. Креветки можна не розморожувати, але рекомендується відразу купувати очищений морепродукт.
- Відміряємо потрібну кількість панірувальних сухарів. Перемішуємо їх з сіллю.
- Гарненько обвалюємо в такий паніровці очищені креветки.
- Вливаємо достатню кількість рослинної олії в сковороду. Добре прогріваємо.
- Опускаємо в гарячу олію креветки в паніровці.
- Смажимо на сильному вогні до яскравого рум’янцю з усіх боків.
- Креветки, смажені в паніровці на сковороді готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!
у фритюрі Креветки в паніровці
у фритюрі Креветки в паніровці виходять дуже хрусткими і смачними. Така закуска відмінно підійде для компаній. Подавайте до столу, доповнивши вашими улюбленими соусами. На приготування їжі ви не витратите багато часу і сил. Використовуйте наш перевірений рецепт.
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 7 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Креветки – 0,5-0,6 кг
- Молоко – 0,5 склянки
- Жовток яєчний – 1 шт.
- Борошно – 2 ст. л.
- Сухарі панірувальні – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо креветки від панцира, залишивши хвости. Промиваємо під холодною водою і обсушуємо на паперових рушниках.
Крок 2. Розбиваємо яєчний жовток в миску, додаємо молоко, борошно і дрібку солі. Збиваємо виделкою до однорідності.
Крок 3. В іншій мисці змішати панірувальні сухарі з сіллю.
Крок 4. Потім кожну креветку в яєчно-молочну суміш, потім обвалюємо в панірувальної суміші.
Крок 5. Розігріваємо олію в глибокій сковороді або сотейнику на середньому вогні. Обсмажуємо креветки по 2-3 хвилини з кожного боку, поки не стануть золотистими.
Крок 6. Викладаємо обсмажені креветки на паперові рушники, щоб видалити надлишки масла.
Крок 7. Креветки у фритюрі в паніровці готові. Подавайте гарячими з соусом на вибір.
Креветки в паніровці, запечені в духовці
Креветки в паніровці, запечені в духовці – це апетитна і яскрава закуска для вашого домашнього або святкового столу. Перед таким частуванням буде важко встояти. Готуйте його за перевіреним рецептом з покроковими фото з нашої підбірки і подавайте до столу з улюбленими соусами.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 7 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Креветки очищені – 0,5 кг
- Борошно – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Сухарі панірувальні – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко – 100 мл
- Масло оливкове – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо креветки від панцира, залишивши хвостову частину.
Крок 2. Посолимо і поперчимо підготовлені креветки, обвалюємо їх у борошні.
Крок 3. Збиваємо яйця з молоком. Можна додати трохи спецій.
Крок 4. Обвалюємо креветки в яєчної суміші.
Крок 5. Потім обвалюємо морепродукт в панірувальних сухарях. Перекладаємо заготовки на деко, застелене пергаментом. Папір обов’язково змащуємо оливковою олією.
Крок 6. Запікаємо страву 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 7. Креветки в паніровці, запечені в духовці готові. Подавайте їх до столу гарячими, прикрасивши зеленню і скибочками лимона.
Як приготувати заморожені королівські креветки в паніровці
Як приготувати заморожені королівські креветки в паніровці? Ми докладно описали кулінарний процес у нашому перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Таке смачне і яскраве частування вийде навіть у новачків. Обов’язково спробуйте і урізноманітніть ваш домашній стіл.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Креветки королівські – 10 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ч. л.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Сухарі панірувальні – ¼ склянки
- Сіль – 1 щіпка.
- Масло рослинне – 300 мл
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Королівські креветки заморожені перекладаємо в холодильник і даємо їм відтанути.
Крок 2. Видаляємо у креветок голову, ніжки і панцир.
Крок 3. Робимо поздовжній надріз по спині, видаляємо темну смужку.
Крок 4. Викладаємо креветки на тарілку і обсушуємо їх паперовим рушником.
Крок 5. Кладемо морепродукт в целофановий пакет з кукурудзяним крохмалем.
Крок 6. Трусимо вміст, щоб креветки добре обвалялись в крохмалі.
Крок 7. Збиваємо виделкою куряче яйце і відміряє потрібну кількість панірувальних сухарів.
Крок 8. Занурюємо кожну креветку в яєчну суміш.
Крок 9. Перекладаємо на тарілку з панірувальними сухарями. Солимо за смаком.
Крок 10. Гарненько обвалюємо заготовки в сухарях.
Крок 11. Далі відправляємо їх в глибоку сковороду або сотейник з киплячим рослинним маслом.
Крок 12. Швидко обсмажуємо до рум’янцю і дістаємо їх шумівкою. Можна перекласти на паперовий рушник, щоб видалити зайвий рослинне масло.
Крок 13. Заморожені королівські креветки в паніровці готові. Подавайте до столу з вашими улюбленими соусами!
Креветки в сирній паніровці
Креветки в сирній паніровці – це оригінальна закуска для вашого домашнього або святкового столу. Перед таким частуванням буде важко встояти. Готуйте його за перевіреним рецептом з покроковими фото з нашої збірки. Порадуйте себе і своїх близьких!
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 7 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Креветки – 0,5-0,6 кг
- Сир плавлений – 100 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Жовток яєчний – 1 шт.
- Борошно – 2 ст. л.
- Молоко – 0,3 склянки
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо креветки від панцира і кишок, залишивши хвостову частину.
Крок 2. На тертці натираємо плавлений сирок і зубчики часнику.
Крок 3. Збиваємо яєчний жовток з молоком і борошном. Вмішуємо сюди сир, часник і сіль. Обвалюємо в суміші підготовлені креветки.
Крок 4. Розігріваємо олію на сковороді.
Крок 5. Обсмажуємо креветки в паніровці до золотистої скоринки з обох сторін.
Крок 6. Прибираємо креветки на паперовий рушник, щоб видалити надлишки олії.
Крок 7. Креветки в сирній паніровці готові. Подавайте їх гарячими, доповнивши соусом, прикрасивши зеленню і скибочками лимона.
Креветки в кукурудзяних пластівцях
Креветки в кукурудзяних пластівцях виходять неймовірно хрусткими і смачними. Така закуска відмінно підійде для компаній. Подавайте до столу, доповнивши вашими улюбленими соусами. На приготування їжі ви не витратите багато часу і сил. Обов’язково беріть на замітку!
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 7 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Креветки – 20 шт.
- Пластівці кукурудзяні – 4 ст. л.
- Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
- Сир пармезан – 30 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідну кількість креветок і очищаємо їх від панцира.
Крок 2. Відміряємо потрібну кількість кукурудзяних пластівців. Подрібнюємо їх у блендері.
Крок 3. Додаємо до пластівців панірувальні сухарі.
Крок 4. Доповнюємо масу тертим пармезаном. Солимо, перчимо й перемішуємо до однорідності.
Крок 5. Збиваємо куряче яйце і вмочаємо в ньому підготовлені креветки.
Крок 6. Далі обвалюємо їх у паніровці і перекладаємо в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до яскравого рум’янцю з усіх боків.
Крок 7. Креветки в кукурудзяних пластівцях готові. Подавайте до столу з вашими улюбленими соусами!