Соковитий кролик, тушкований в сметані в мультиварці
Страви, приготовані з м’яса кролика смачні і корисні. Часто господині стикаються з проблемою жорсткого м’яса, коли готують його будинку. Ми розповімо, як приготувати соковитого і смачного кролика будинку в мультиварці.
Час готування: 70 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Інгредієнти:
- Кролик – 0,8 кг
- Сметана – 200 мл
- Морква – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Куркума – за смаком.
- Зерна коріандру – за смаком.
Процес приготування:
1. М’ясо помийте, розріжте на порції. Цибулю і моркву наріжте в довільному порядку. Часник просто роздушіть плоскою стороною ножа.
2. Увімкніть режим «Смаження», в чашу мультиварки розігрійте рослинне масло, викладіть кролика і обсмажте його до рум’яного кольору з усіх сторін.
3. Потім додайте цибулю і продовжуйте смажити ще 5 хвилин.
4. Переведіть мультиварку в режим «Гасіння», додайте моркву, часник, сметану, сіль і мелений перець, влийте стільки води, щоб рідина покривала кролика повністю. Закрийте кришку мультиварки та встановіть таймер на 40 хвилин. За 10 хвилин до готовності додайте куркуму і коріандр.
5. Коли м’ясо дійде до готовності, перейдіть в режим «Смаження» і випаруйте зайву рідину. Смачне і ніжне м’ясо кролика готове, подавайте його в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!