Кролик, тушкований в сметані – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Соковитий кролик, тушкований в сметані в мультиварці

Страви, приготовані з м’яса кролика смачні і корисні. Часто господині стикаються з проблемою жорсткого м’яса, коли готують його будинку. Ми розповімо, як приготувати соковитого і смачного кролика будинку в мультиварці.

Час готування: 70 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Кролик – 0,8 кг
  • Сметана – 200 мл
  • Морква – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Куркума – за смаком.
  • Зерна коріандру – за смаком.

Процес приготування:

1. М’ясо помийте, розріжте на порції. Цибулю і моркву наріжте в довільному порядку. Часник просто роздушіть плоскою стороною ножа.

2. Увімкніть режим «Смаження», в чашу мультиварки розігрійте рослинне масло, викладіть кролика і обсмажте його до рум’яного кольору з усіх сторін.

3. Потім додайте цибулю і продовжуйте смажити ще 5 хвилин.

4. Переведіть мультиварку в режим «Гасіння», додайте моркву, часник, сметану, сіль і мелений перець, влийте стільки води, щоб рідина покривала кролика повністю. Закрийте кришку мультиварки та встановіть таймер на 40 хвилин. За 10 хвилин до готовності додайте куркуму і коріандр.

5. Коли м’ясо дійде до готовності, перейдіть в режим «Смаження» і випаруйте зайву рідину. Смачне і ніжне м’ясо кролика готове, подавайте його в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!