Крильця з хрусткою скоринкою в духовці – ідеальне рішення для великої компанії. Гарячу закуску нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте кулінарну збірку з покрокових рецептів. Подавайте золотисті і рум’яні крильця зі свіжими овочами або вашими улюбленими соусами!
Як приготувати смачні курячі крильця з хрусткою скоринкою в духовці?
Приготувати смачні курячі крильця з апетитною хрусткою скоринкою легко і просто. Ароматний соус з томатного соку і пряних спецій дозволять добитися ідеально рум’яного верху. А м’ясо залишиться дуже ніжним і м’яким. Пальчики оближеш!
Інгредієнти на
4 порц.
- Курячі крильця 1 кг
- Часник 3 зуб.
- Томатний сік ½ склянки
- Винний соус 4 ст. л. червоний
- Імбир ½ ч. л.
- Зіра ½ ч. л.
- Каррі ½ ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Як запекти курячі крильця з хрусткою скоринкою в духовці? Крильця промиваємо в холодній воді і обсушуємо з допомогою паперових рушників.
- Часник відокремлюємо від лушпиння, беремо 3 зубчики і пропускаємо їх через прес. Якщо такого інструмента немає, просто подрібнюємо їх ножем.
- Імбир натираємо на дрібну тертку.
- З’єднуємо томатний сік, винний соус, часник і спеції (імбир, зіру, карі, чорний мелений перець). Пробуємо і додаємо сіль за смаком.
- Тепер відправляємо в приготований маринад курячі реберця і перемішуємо, щоб шматочки були повністю покриті соусом. Ставимо м’ясо в холодильник просочитися маринадом на 1 годину.
- Духову піч розігріваємо до 220 градусів, деко промазуємо рослинним маслом, також можна використовувати пергамент для запікання. Викладаємо курячі крильця і відправляємо запікатися на 25 хв.

Порада: Щоб м’ясо зарум’янилося з усіх боків, перевертаємо його під час запікання. Також можна ще раз промазати маринадом для аромату і золотистої скоринки.
Приємного апетиту!