Купати в духовці – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Дуже смачні мясні купати в рукаві в духовці

Апетитна ідея для домашнього обіду – м’ясні купати в рукаві для запікання. В процесі продукт придбає яскравий смак і аромат. Готове блюдо відмінно доповнить картопляне пюре або крупи.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Свинина – 500 гр.
  • Філе куряче – 500 гр.
  • Часник – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Кишка свинна – 1 м.

Процес приготування:

1. Нарізаємо розморожену свинину і курку невеликими шматками.

2. Далі інгредієнти занурюємо в м’ясорубку і прокручуємо до отримання фаршу.

3. Доповнюємо м’ясну масу сіллю, чорним меленим перцем і продавленными зубчиками часнику. Ретельно вимішуємо до однорідного розподілу всіх продуктів.

4. Промиваємо свинячу кишку і начиняємо її заготівлею з курячого філе і свинини. Гарненько зав’язуємо кінці і ділимо заготовку на невеликі ковбаски.

5. Кладемо продукт в рукав для запікання і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. За 20 хвилин до готовності розриваємо рукав, щоб блюдо придбало рум’янець.

6. Апетитні і соковиті купати готові. Пригощайтеся і пригощайте близьких!