Купати в духовці – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Соковиті купати з індички в духовці

М’ясо індички відрізняється корисними властивостями і низькою калорійністю. З птиці можна приготувати багато смачних страв, у тому числі і аппетитнейшие купати. Беріть ідею на замітку!

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Філе індички – 800 гр.
  • Сало – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Кишки свинячі – 1 м.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для випікання.

Процес приготування:

1. Філе індички звільняємо від шкірки і прожилок. Підготовлене м’ясо прокручуємо через м’ясорубку або ріжемо на дрібні шматочки.

2. Подрібнюємо шматочок сала і розмішуємо його з індичкою.

3. Дрібно ріжемо цибулю і зубчики часнику. Відправляємо їх у загальну масу, солимо, перчимо і вимішуємо.

4. Старанно промиваємо свинячу кишку і щільно начиняємо її м’ясний заготівлею. Зав’язуємо продукт з обох сторін і ділимо на невеликі відрізки.

5. Підготовлений продукт укладаємо на деко, обмазаний маслом. Выпеваем блюдо близько 1 години при температурі 180 градусів.

6. Домашні купати з індички готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!