Соковиті купати з індички в духовці
М’ясо індички відрізняється корисними властивостями і низькою калорійністю. З птиці можна приготувати багато смачних страв, у тому числі і аппетитнейшие купати. Беріть ідею на замітку!
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Філе індички – 800 гр.
- Сало – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Кишки свинячі – 1 м.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для випікання.
Процес приготування:
1. Філе індички звільняємо від шкірки і прожилок. Підготовлене м’ясо прокручуємо через м’ясорубку або ріжемо на дрібні шматочки.
2. Подрібнюємо шматочок сала і розмішуємо його з індичкою.
3. Дрібно ріжемо цибулю і зубчики часнику. Відправляємо їх у загальну масу, солимо, перчимо і вимішуємо.
4. Старанно промиваємо свинячу кишку і щільно начиняємо її м’ясний заготівлею. Зав’язуємо продукт з обох сторін і ділимо на невеликі відрізки.
5. Підготовлений продукт укладаємо на деко, обмазаний маслом. Выпеваем блюдо близько 1 години при температурі 180 градусів.
6. Домашні купати з індички готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!