Курка в рукаві в духовці – 10 рецептів запеченої курки з покроковими фото

Соковита і дуже смачна курка з яблуками в рукаві

Оригінальний варіант приготування курки в рукаві – з додаванням яблук. Таке блюдо вийде неймовірно соковитим і ароматним. Відмінне рішення для святкового столу або званої вечері.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Курка – 1 шт.
  • Яблуко – 2 шт.
  • Абрикоси сушені – 100 гр.
  • Мед – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Курячу тушку старанно промиваємо під водою.

2. Далі птицю натираємо сіллю і чорним меленим перцем.

3. Яблука ріжемо тонкими часточками, акуратно видаливши серцевину.

4. Доповнюємо яблука сушеними абрикосами.

5. Також солимо їх і перчимо.

6. Поливаємо продукти двома столовими ложками меду і розмішуємо.

7. Начиняємо цілу курку фруктової заготівлею.

8. Укладаємо продукти щільно.

9. Закриваємо отвір за допомогою зубочисток.

10. Залишилися медом обмазуємо курку.

11. Перекладаємо продукт в пакет для запікання. Сюди ж кладемо яблучні дольки, які не помістилися всередину птиці. Даємо страви відпочити 15 хвилин, а після відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

12. Рум’яна і ароматна курка з яблуками готова!