Соковита і дуже смачна курка з яблуками в рукаві
Оригінальний варіант приготування курки в рукаві – з додаванням яблук. Таке блюдо вийде неймовірно соковитим і ароматним. Відмінне рішення для святкового столу або званої вечері.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Курка – 1 шт.
- Яблуко – 2 шт.
- Абрикоси сушені – 100 гр.
- Мед – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Курячу тушку старанно промиваємо під водою.
2. Далі птицю натираємо сіллю і чорним меленим перцем.
3. Яблука ріжемо тонкими часточками, акуратно видаливши серцевину.
4. Доповнюємо яблука сушеними абрикосами.
5. Також солимо їх і перчимо.
6. Поливаємо продукти двома столовими ложками меду і розмішуємо.
7. Начиняємо цілу курку фруктової заготівлею.
8. Укладаємо продукти щільно.
9. Закриваємо отвір за допомогою зубочисток.
10. Залишилися медом обмазуємо курку.
11. Перекладаємо продукт в пакет для запікання. Сюди ж кладемо яблучні дольки, які не помістилися всередину птиці. Даємо страви відпочити 15 хвилин, а після відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
12. Рум’яна і ароматна курка з яблуками готова!